Κουμουτσάκος για απέλαση Ρώσων: Καταδικαστέα κάθε παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας

Ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος
Ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος EUROKINISSI

Ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ έκανε λόγο για σοβαρό πρόβλημα στις ελληνορωσικές σχέσεις και ενώ καταδίκασε κάθε απόπειρα παρέμβασης στις εσωτερικές υποθέσεις της Ελλάδας, κατηγόρησε την κυβέρνηση γαι έλλειμμα ενημέρωσης

"Όλα δείχνουν ότι το ζήτημα που αντιμετωπίζουν αυτήν τη στιγμή οι ελληνορωσικές σχέσεις είναι ιδιαίτερα σοβαρό" δήλωσε ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, αναφέρομενος στην απέλαση Ρώσων διπλωματών από την Αθήνα.

Ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρόσθεσε πως, δυστυχώς, για ακόμη ένα κρίσιμο θέμα της εξωτερικής πολιτικής μας, οι πληροφορίες που έχουμε προέρχονται από δημοσιεύματα, ανώνυμους «διπλωματικούς κύκλους» και απροσδιόριστες πηγές.

«Τίποτα επίσημο, τίποτα υπεύθυνο επί αυτού του συγκεκριμένου σοβαρού θέματος. Είναι προφανές ότι κάθε απόπειρα παρέμβασης στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας είναι καταδικαστέα και απαράδεκτη. Και για αυτό πρέπει να αντιμετωπίζεται με την ανάλογη αποφασιστικότητα και αυστηρότητα. Αυτή είναι η θέση μας, την οποία διαχρονικά έχουμε υποστηρίξει» τόνισε ο κ. Κουμουτσάκος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Ρωσία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τηλεφώνημα Κοτζιά - Λαβρόφ: Το ρωσικό φάουλ και η ελληνική απάντηση

Διπλωματικές ντρίπλες από τη Μόσχα

SHARE:

24Media Network