Κουμουτσάκος στο Ραδιόφωνο 24/7: Η Τουρκία πρέπει να εγκαταλείψει την τακτική των εντάσεων

1st Press Briefing at new New Democracy Party Headquarters, in Athens, on Aug. 24, 2016 /         ,  24 , 2016
1st Press Briefing at new New Democracy Party Headquarters, in Athens, on Aug. 24, 2016 / , 24 , 2016 MENELAOS MYRILLAS / SOOC

Στο Ραδιόφωνο 24/7 μίλησε ο τομεάρχης εξωτερικών της ΝΔ για τα θέματα της Τουρκίας, των παραβιάσεων στο Αιγαίο, και το Κυπριακό

"Η Τουρκία κάνει μεγάλο λάθος, πρέπει να εγκαταλείψει την τακτική των εντάσεων" , είπε στο Ραδιόφωνο 24/7, και την εκπομπή "Αντίμετρα" με τον Στέφανο Τζανάκη και τον Γιώργο Μελιγγώνη, ο βουλευτής και τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, σχολιάζοντας την ανάγνωση του κορανίου στην Αγία Σοφία.

Ο κ.Κουμουτσάκος πρόσθεσε ότι ο Ερντογάν επενδύει στη θρησκεία θέλοντας να εκφράσει το σύνολο του Ισλάμ. Σημείωσε επίσης ότι η Τουρκία πρέπει να πλησιάσει την ΕΕ και να μην απαομακρυνθεί.

Αναφερόμενος στο Κυπριακό, είπε ότι δεν είναι αισιόδοξος καθώς οι συζητήσεις αγγίζουν θέματα που βρίσκονται στην ουσία της στρατηγικής της Άγκυρας.

Επισήμανε ότι πρέπει να υπάρχει συμφωνία σε επίπεδο κυβερνήσεων-διαπραγματευτών για να ανοίξει ο δρόμος για τα δημοψηφίσματα.

Τέλος, για την επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού στην Αθήνα αλλά και στη Θράκη, είπε ότι ήταν μια επίσκεψη ατμόσφαιρας, καθώς συνεχίζονται οι παραβιάσεις σε αέρα και θάλασσα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Κυπριακό, Τουρκία
SHARE:

24Media Network