Κουτσούμπας: Οι φασίστες, οι δολοφόνοι κυκλοφορούν ελεύθεροι

Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ για την εργατική Πρωτομαγιά στο Σύνταγμα και πορεία στην πρεσβεία των ΗΠΑ, την Δευτέρα 1 Μαΐου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ για την εργατική Πρωτομαγιά στο Σύνταγμα και πορεία στην πρεσβεία των ΗΠΑ, την Δευτέρα 1 Μαΐου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ μίλησε για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και σχολίασε πως η δίκη καθυστερεί επικίνδυνα

"Πρέπει το απόστημα να σπάσει εδώ και τώρα" δήλωσε ο γγ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας που έδωσε το απόγευμα της Δευτέρας το παρών στη συγκέντρωση που διοργανώνουν τα σωματεία του Πειραιά για τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

"Πέρασαν ήδη τέσσερα χρόνια από τη στυγερή και άνανδρη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, από τις άλλες δολοφονικές επιθέσεις ενάντια στους εργαζόμενους, μέλη του ΠΑΜΕ, στο Πέραμα, ενάντια σε συνανθρώπους μας, επίσης, που έχουν διαφορετικό χρώμα και διαφορετική θρησκεία και ακόμα η δίκη δεν έχει ολοκληρωθεί" ανέφερε.

Ο κ. Κουτσούμπας εκτίμησε πως η "δίκη καθυστερεί επικίνδυνα, οι φασίστες, οι ναζί εγκληματίες, οι δολοφόνοι κυκλοφορούν ελεύθεροι, η ηγεσία τους συνεχίζει να στάζει το ρατσιστικό και ναζιστικό δηλητήριο από τη Βουλή και έξω από αυτή και να δηλητηριάζει την ελληνική κοινωνία".

Κλείνοντας ανέφερε πως "πρέπει το απόστημα να σπάσει εδώ και τώρα. Πρέπει το νυστέρι να μπει βαθιά και πρέπει κυρίως το λαϊκό νυστέρι να μπει βαθιά και στο σύστημα που τους γεννά, που τους θρέφει όλους αυτούς τους ναζί εγκληματίες. Πρέπει η δικαιοσύνη να αποδοθεί τάχιστα, χωρίς άλλη καθυστέρηση".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Χρυσή Αυγή, Παύλος Φύσσας, Κ.Κ.Ε
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δεν ξεχνούν τον Παύλο Φύσσα: Συγκέντρωση στο σημείο της δολοφονίας

SHARE:

24Media Network