Κουτσούμπας: “Ξετσιπωσιά και υποκρισία” ΣΥΡΙΖΑ για τη Λωρίδα της Γάζας

Κουτσούμπας: “Ξετσιπωσιά και υποκρισία” ΣΥΡΙΖΑ για τη Λωρίδα της Γάζας
Ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας Eurokinissi

O ΓΓ του ΚΚΕ άσκησε κριτική στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση τους. Χαρακτήρισε στυγερό έγκλημα και μαζική δολοφονία την αιματοχυσία στη Λωρίδα της Γάζας.

Ευθείες βολές κατά της κυβέρνησης αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση τους απέναντι στο λουτρό αίματος της Λωρίδας της Γάζας εξαπέλυσε ο ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Η υποκρισία στις κυβερνήσεις αυτής της χώρας περισσεύει και εσείς του ΣΥΡΙΖΑ έχετε σπάσει κάθε ρεκόρ» ανέφερε ο κ. Κουτσούμπας απευθυνόμενος στα έδρανα της συμπολίτευσης. Κατέκρινε, μάλιστα, την ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών που κάλεσε και τις δύο πλευρές σε αυτοσυγκράτηση. «Αν αυτό δεν είναι υιοθέτηση των προσχημάτων του Ισραήλ, αν δεν είναι ξετσιπωσιά, τότε τι είναι;» διερωτήθηκε.

Ο κ. Κουτσούμπας αποδοκίμασε ταυτόχρονα τη στάση του ισραηλινού στρατού. «Ένα πραγματικά στυγερό έγκλημα εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας. Είναι μαζικές οι δολοφονίες των Παλαιστινίων που διαδήλωναν για να έχουν πατρίδα ελεύθερη, ενάντια στην προκλητική απόφαση της κυβέρνησης Τραμπ να εγκαινιάσει τη νέα πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ» σημείωσε ο κ. Κουτσούμπας. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα