Κρεμαστινός: Στρατηγική μας να είναι η γραμμή του Ανδρέα Παπανδρέου

Κρεμαστινός: Στρατηγική μας να είναι η γραμμή του Ανδρέα Παπανδρέου
Ο Δημήτρης Κρεμαστινός Eurokinissi

"Εάν είχε γίνει κυβερνητικός σχηματισμός στις προηγούμενες εκλογές με τα άλλα κόμματα και όχι με τους ΑΝΕΛ θα είχαμε αποφύγει το πρώτο εξάμηνο" είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Οπαδός της σύγκλισης του προοδευτικού χώρου δήλωσε στον News 24/7 στους 88,6 μας ο πρώην υπουργός, βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Δημήτρης Κρεμαστινός.

Ο κ. Κρεμαστινός εκτίμησε ότι οι όμοροι χώροι θα αναγκαστούν κάποια στιγμή να πλησιάσουν, ωστόσο όπως είπε αυτό είναι δύσκολο αν όχι ανέφικτο προεκλογικά, χωρίς να προσδιορίζει την χρονική περίοδο.

“Εάν είχε γίνει κυβερνητικός σχηματισμός στις προηγούμενες εκλογές με τα άλλα κόμματα και όχι με τους ΑΝΕΛ θα είχαμε αποφύγει το πρώτο εξάμηνο ” συνέχισε.

“Η καρδιά της κεντροαριστεράς και εννοώ ο κόσμος της δεν είναι ενιαία. Ο κόσμος κατέφυγε σε άλλους σχηματισμούς λόγω της αποσυσπείρωσης του ΠΑΣΟΚ” τόνισε και ζήτησε από το ΚΙΝΑΛ να κρατήσει ίσες αποστάσεις έως τις εκλογές.

“Στρατηγική μας πρέπει να είναι το να συνεχιστεί επικαιροποιημένη η γραμμή που χάραξε ο Ανδρέας Παπανδρέου ” σημείωσε και διευκρίνισε ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει λόγος για συγκυβέρνηση με τη ΝΔ.

Για τη Συμφωνία των Πρεσπών ανέφερε ότι εάν η Βόρεια Μακεδονία δεν εφαρμόσει τη συμφωνία όπως δεν εφάρμοσε την ενδιάμεση, τότε οι συντηρητικές φωνές θα επικρατήσουν. “Καλύτερο το Βόρεια Μακεδονία από το Μακεδονία” είπε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα