Κυρανάκης: Δεν ήμουν μάρτυρας στη δίκη Γεωργιάδη - Με στοχοποιεί το παρασύστημα του Μαξίμου

Κυρανάκης: Δεν ήμουν μάρτυρας στη δίκη Γεωργιάδη - Με στοχοποιεί το παρασύστημα του Μαξίμου

Με ανάρτηση στο facebook ο υποψήφιος με τη ΝΔ στο Νότιο Τομέα τονίζει ότι ποτέ δεν υπερασπίστηκε το Νίκο Γεωργιάδη και ότι παρακολούθησε τη δίκη για να έχει πρωτογενή άποψη, ενώ καταγγέλλει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να τον σπιλώσει με ψέματα.

Για την υπόθεση του Νίκου Γεωργιάδη τοποθετήθηκε ο πρώην αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, υποψήφιος στο Νότιο Τομέα Αθηνών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Ειδικότερα ο κ.Κυρανάκης ανήρτησε το εξής κείμενο στο facebook:

ADVERTISING

“Οφείλω μερικές απαντήσεις προς το παρασύστημα του Μαξίμου που έχει επιλέξει να με στοχοποιήσει προσωπικά.

Θεωρώ ότι όποιος έχει διαπράξει το έγκλημα της ασέλγειας με ανήλικο, πρέπει να τιμωρείται σκληρά και παραδειγματικά, χωρίς καμία ανοχή. Τέτοιες πράξεις είναι ό,τι χειρότερο για την κοινωνία μας. Για αυτούς που θα βρεθούν ένοχοι αμετάκλητα, η Δικαιοσύνη πρέπει να εξαντλεί την αυστηρότητά της.

Σε ό,τι με αφορά:

Ήμουν όντως μάρτυρας υπεράσπισης; Όχι.
Κατέθεσα στη δίκη Γεωργιάδη; Όχι.

- Όποιος θέλει, μπορεί να δει τα πρακτικά της δίκης, και αν βρει το όνομά μου ας με διαψεύσει. Δεν ήμουν καν παρών στη δίκη την ημέρα που κατέθεσαν οι μάρτυρες υπεράσπισης.

Έγραψα non paper υποστήριξης του Γεωργιάδη όπως έγραψε το πρωτοσέλιδο της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας “ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ”; Όχι.

- Γι αυτό και ο “δημοσιογράφος” υπογράφει το κείμενό του με ψευδώνυμο και όχι με το πραγματικό του όνομα.

Υπερασπίστηκα τον Γεωργιάδη όπως δήλωσε σήμερα η κα Σβίγκου; Όχι.

- Ας βρει έστω μια δήλωσή μου προφορική ή γραπτή.

Θα μου πείτε κάποιοι, εντάξει ρε Κυρανάκη δεν τον υπερασπίστηκες, αλλά γιατί πήγες τελικά σε αυτή τη δίκη;

Όσοι πήγαμε από τη ΝΔ, πήγαμε για να δούμε με τα μάτια μας και να ακούσουμε με τα αυτιά μας τα πραγματικά στοιχεία της υπόθεσης. Να έχουμε πρωτογενή άποψη και ολοκληρωμένη ενημέρωση. Για παράδειγμα ήμασταν παρόντες την ημέρα που κατέθεσαν οι μάρτυρες κατηγορίας, όπως και την ημέρα της απόφασης.

Το ότι από όσους παρευρέθηκαν όμως απλά στο ακροατήριο, στοχοποιήθηκα μόνο εγώ δεν είναι τυχαίο.

Κάποιοι προσπαθούν εδώ και καιρό να λερώσουν το καθαρό ξεκίνημα που έχω κάνει στην πολιτική. Το ότι προσπαθούν να σπιλώσουν με ψέματα, σημαίνει ότι δεν βρίσκουν τίποτα άλλο για να με χτυπήσουν.

Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να αμφισβητήσει την ηθική μου και την ακεραιότητά μου. Θα συνεχίσω την πορεία μου στην πολιτική όπως ακριβώς ξεκίνησα. Με καθαρές ιδέες και με μαχητικότητα. Δεν κάνω ούτε βήμα πίσω.”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network