Κυρανάκης: Ο Μοσκοβισί στηρίζει τον Τσίπρα παίζοντας προσωπικό παιχνίδι

Κυρανάκης: Ο Μοσκοβισί στηρίζει τον Τσίπρα παίζοντας προσωπικό παιχνίδι
Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κυρανάκης Eurokinissi

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κατηγορεί τον Ευρωπαίο Επίτροπο "ότι κάνει πλάτες στην κυβέρνηση παίζοντας προσωπικά του πολιτικά παιχνίδια",

Επίθεση στον Επίτροπο Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί εξαπέλυσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κυρανάκης μιλώντας  στην εκπομπή «Παιχνίδια εξουσίας» των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6.

«Ο Π. Μοσκοβισί -ανέφερε- είπε πράγματα που δεν ισχύουν, όπως ότι βγαίνουμε από το μνημόνιο. Θέλει να είναι υποψήφιος με το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα για την προεδρία της Κομισιόν και χρειάζεται τη στήριξη του Α. Τσίπρα. Κατηγορούμε τον Επίτροπο ότι κάνει πλάτες στην κυβέρνηση παίζοντας προσωπικά του πολιτικά παιχνίδια».

Ο κ. Κυρανάκης θύμισε ότι η ΝΔ καταψήφισε το μέτρο μείωσης των συντάξεων από 1/12019 και πρόσθεσε: «Το τι θα κάνουμε με το ασφαλιστικό θα σας το πούμε όταν πάρουμε στα χέρια μας τα στοιχεία και κάνουμε αναλογιστική μελέτη. Θα μειώσουμε δραστικά τις ασφαλιστικές εισφορές για να προσληφθεί καινούργιος κόσμος».

«Θα χαρούμε να μην περικοπούν οι συντάξεις, πόσο μάλλον να αυξηθούν. Δεν αντέχουμε όμως την κοροϊδία ούτε από την κυβέρνηση ούτε από τον Μοσκοβισί». Σε σχέση με τη στήριξη της κυβέρνησης από την Α. Μέρκελ ο κ. Κυρανάκης υποστήριξε ότι αυτή οφείλεται αποκλειστικά στην προθυμία του κ. Τσίπρα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της για το προσφυγικό. «Ακόμη και αν η ΝΔ πετύχει αυτοδυναμία θα αναζητήσει συνεργασίες» τόνισε ο κ. Κυρανάκης και κάλεσε τον Γ. Ραγκούση «να μιλά λιγότερο και να ακούει περισσότερο τον κόσμο γιατί το 2% που πήρε στη μάχη για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ δείχνει ότι η πολιτική του δράση είναι δυσανάλογη σε σχέση με την ανταπόκριση του κόσμου στην πρότασή του».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα