Κυρανάκης: Υπάρχει συνεννόηση και αλληλοεκβιασμός μεταξύ Τσίπρα – Καμμένου

Κυρανάκης: Υπάρχει συνεννόηση και αλληλοεκβιασμός μεταξύ Τσίπρα – Καμμένου
Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κυρανάκης Eurokinissi

"Ο ένας κρατάει τον άλλο" σημείωσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και τόνισε ότι "οι δυο τους είναι απόλυτα συνεννοημένοι".

Υπάρχει συνεννόηση και αλληλοεκβιασμός μεταξύ του Αλ. Τσίπρα και του Π. Καμμένου υποστήριζε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κυρανάκης μιλώντας στον News24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

“Ο ένας κρατάει τον άλλο” σημείωσε και τόνισε ότι “υπάρχουν πολλά πράγματα με τα οποία μπορεί να αλληλοεκβιάζονται”. “Οι δυο τους -συνέχισε- είναι απόλυτα συνεννοημένοι, γίνεται ένας δήθεν τσακωμός για να συσπειρώσουν τα κομματικά τους ακροατήρια και μετά τα βρίσκουν”.

Κατά τον κ. Κυρανάκη, “έχει σημασία ότι βουλευτές των ΑΝΕΛ στηρίζουν τη Συμφωνία των Πρεσπών. Μήπως τους έχει δώσει στον κ. Τσίπρα ο κ. Καμμένος και παίζει απλώς θέατρο αντιστεκόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών; Αν έχει μόνο τη δική του ψήφο και άλλη μία μέσα στο κόμμα του δεν μπορεί να απειλήσει τον κ. Τσίπρα. Αν εννοούσε αυτά που λέει θα μπορούσε ήδη να έχει ρίξει την κυβέρνηση”.

Ο αν. εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ ανέφερε ότι “η καταγγελία του Π. Καμμένου για τα μυστικά κονδύλια του ΥΠΕΞ είναι πολύ σοβαρή και πρέπει να δούμε τι έχει γίνει, θα τα ψάξουμε όλα”. Ο κ. Κυρανάκης συνεχάρη τους καθηγητές της Φιλοσοφικής που απελευθέρωσαν το χώρο που είχε καταλάβει ο Ρουβίκωνας και είπε ότι θα έπρεπε να έχει παρέμβει η αστυνομία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα