Κύρτσος: Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα χρειάζεται τον Όρμπαν

Κύρτσος: Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα χρειάζεται τον Όρμπαν
O ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος Aris Oikonomou / SOOC

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γ. Κύρτσος, μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 σημειώνοντας ότι "έχουμε τον Μπερλουσκόνι που Σαλβινίζει, θα μπορούσε να μας προσεγγίσει ο Σαλβίνι που Μπερλουσκονίζει"

“Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα χρειάζεται τον Ορμπαν” υποστήριξε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος μιλώντας στον Νews24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Και συνέχισε: “Είναι υπερσυντηρητικός αλλά έχει 49%. Έχει απέναντί του την Χρυσή Αυγή της Ουγγαρίας και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Δεν αποκλείω σε κάποια φάση ο Σαλβίνι να κινηθεί προς το ΕΛΚ. Εχουμε τον Μπερλουσκόνι που Σαλβινίζει, θα μπορούσε να μας προσεγγίσει ο Σαλβίνι που Μπερλουσκονίζει. Η Ουγγαρία πρέπει να πάρει 2.000 πρόσφυγες και μετανάστες αλλά και όταν τους πάρει θα φύγουν με το πρώτο τρένο για την βόρεια Ευρώπη”.

Κατά την εκτίμησή του “η αυτοδυναμία δεν είναι εξασφαλισμένη. Είναι πολλοί οι αστάθμητοι παράγοντες. Εχουμε μεγάλο προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχουμε δώσει το ρόλο που πρέπει στη γυναίκα, έχουμε χαμηλή συμμετοχή της νεολαίας. Αμα στείλουμε τον Καμμένο σπίτι του πρέπει να φροντίσουμε να μην υπάρξουν νέοι Καμμένοι”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα