Κυβερνητικές πηγές: Ο κ. Σαμαράς διολισθαίνει στη γελοιότητα

Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Συγκεκριμένα ερωτήματα για τους χειρισμούς του στην υπόθεση NOVARTIS θέτουν κυβερνητικές πηγές στον πρώην πρωθυπουργό

Διολίσθηση από τη γραφικότητα στη γελοιότητα αποδίδουν κυβερνητικές πηγές στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά που του θέτουν ταυτόχρονα συγκεκριμένα ερωτήματα σχετικά με τους χειρισμούς του στην υπόθεση NOVARTIS.

Οπως σημειώνεται από κυβερνητικές πηγές, "ο κ.Σαμαράς διολισθαίνει από τη γραφικότητα στη γελοιότητα. Γνωρίζει πολύ καλά πως ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε την τροπολογία της κυβέρνησής του το 2013, διότι το μόνο που έκανε ήταν να μετακυλύει το κόστος της φαρμακευτικής δαπάνης στους ασφαλισμένους, χωρίς να χάνουν ούτε ένα ευρώ τα αγαπημένα του επιχειρηματικά συμφέροντα".

Παράλληλα, οι ίδιες πηγές παρατηρούν ότι "μιας και ο κ.Σαμαράς εμφανίστηκε, αντί να ψάχνει τρόπο να ισχυριστεί πως όλοι έχουν καταντήσει σαν αυτόν και τους ομοίους του που φέρονται να εμπλέκονται στο σκάνδαλο Novartis, περιμένουμε ακόμα να απαντήσει χωρίς περιστροφές: Διαψεύδει τη γνησιότητα του ιδιόχειρου σημειώματός του στον Κωνσταντίνο Φρουζή; Για ποιο λόγο παρέπεμψε τον κ. Φρουζή στον τότε υπεύθυνο για όλες τις δαπάνες του Δημοσίου, Χρήστο Σταϊκούρα;"

SHARE:

24Media Network