Λαφαζάνης: Αποκυήματα νοσηρής φαντασίας τα περί εντολής μου για έκτακτο σχέδιο για τα καύσιμα

Parliamentary Group of the SYRIZA coalition, in Athens, on Feb. 5 /    ,
Parliamentary Group of the SYRIZA coalition, in Athens, on Feb. 5 / , NICK PALEOLOGOS / SOOC

Παρέμβαση για το δημοσίευμα της εφημερίδας κάνει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης από την Αγία Πετρούπολη όπου και βρίσκεται, διαψεύδοντας το γεγονός ότι έχει συναφθεί έκτακτο σχέδιο για τα καύσιμα σε περίπτωση Grexit

Ο Έλληνας υπουργός παραγωγικής ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης εξέδωσε ανακοίνωση από την Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας όπου βρίσκεται, με την οποία διαψεύδει την ύπαρξη εκτάκτου σχεδίου για την επάρκεια της χώρας σε καύσιμα. Υπενθυμίζεται πως το φύλλο της Παρασκευής των Νέων κυκλοφόρησε με άρθρο που περιέγραφε ειδικό σχέδιο για επάρκεια σε καύσιμα από τα ΕΛΠΕ, το οποίο και εκπονήθηκε κατόπιν εντολής του Έλληνα υπουργού.

Ο κ. Λαφαζάνης μίλησε για αποκυήματα της φαντασίας, ενώ όπως εξήγησε τα ΕΛΠΕ έχουν πάγια τακτική λειτουργίας, η οποία δεν έχει αλλάξει σε τίποτα. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για τρομοκράτηση του ελληνικού λαού με "μυθοπλασίες" όπως είπε που "υπηρετούν απαράδεκτες σκοπιμότητες.

Διαβάστε την ανακοίνωση του υπουργού:

Με έκπληξη άκουσα από την Πετρούπολη ότι δημοσίευμα κάνει λόγο για δήθεν εντολή δική μου που αφορά σχέδιο έκτακτης ανάγκης στα Ελληνικά Πετρέλαια.

1. Τα περί εντολής συνιστούν αποκυήματα νοσηρής φαντασίας.

2. Τα ΕΛΠΕ έχουν πάγια τακτική λειτουργίας η οποία προβλέπει ακριβώς το ύψος των αποθεμάτων και την πρακτική παραγγελιών για την προμήθεια. Αυτή η πρακτική δεν έχει αλλάξει σε τίποτα.

3. Οτιδήποτε άλλο αποβλέπει στην τρομοκράτηση του ελληνικού λαού με μυθοπλασίες που υπηρετούν απαράδεκτες σκοπιμότητες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κανένας κίνδυνος για την επάρκεια καυσίμων στη χώρα

SHARE:

24Media Network