Λάβρος Καρατζαφέρης ζητά ξανά εκλογές

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΗ Κ.Ε. ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ (EUROKINISSI / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)
ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΗ Κ.Ε. ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ (EUROKINISSI / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) EUROKINISSI

Ανεβάζει τις πολιτικές του αιχμές ο ΛΑΟΣ κατά της Αριστεράς και περισσότερο κατά του ΚΚΕ, μετά την έκρηξη και την κίνηση της Καννέλη στη Βουλή, με το ψωμί και το γάλα.

Οι κομμουνιστές και η Αριστερά φταίνε, κατά το Γ. Καρατζαφέρη, για τη σημερινή οικονομική κατάσταση. Αυτό ήταν επί της ουσίας το βασικό του μήνυμα, στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΛΑΟΣ.

Προχώρησε μάλιστα σε μία ιδιαίτερα σκληρή δήλωση, ενθυμούμενος παλιές δυσχερείς για τη χώρα καταστάσεις, λέγοντας πως “αυτοί που κερδίσαμε στα πεδία των μαχών, στη συνέχεια κυβέρνησαν τη χώρα”.

Στη συνέχεια υποστήριξε ότι με την ανοχή των νικητών του εμφυλίου, που κυβερνούσαν τη χώρα, δηλαδή της Δεξιάς και του Κέντρου, επικράτησε κομμουνιστική αντίληψη στη διακυβέρνηση της χώρας.

Σε αυτό το σημείο, επανέλαβε τις δηλώσεις Λοβέρδου για “την κομμουνιστική αντίληψη της διακυβέρνησης του κράτους".

Ο κ. Καρατζαφέρης έστρεψε τα πυρά του μετά κατά των συνδικαλιστών και στα προνόμια που απολαμβάνουν, κάνοντας λόγο για εκβιασμό των κυβερνήσεων.

Φυσικά και σε αυτή την περίπτωση την ευθύνη την έχουν οι κομμουνιστές.

“Οι συνδικαλιστες είναι οι φυσικοί ηγέτες” δήλωσε, και συνέχισε λέγοντας ότι “εργατοπατερες με κομμουνιστική αντίληψη πραγμάτων εκβίαζαν κυβερνήσεις και έπαιρναν προνόμια.

Προνόμια που τα έδιναν με δάνεια και αυτά πληρώνουμε τώρα”.

Τέλος, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επιτέθηκε στους δημοσίους υπαλλήλους και τόνισε ότι όταν γίνει κυβέρνηση θα διαθέσει δημόσιους υπαλλήλους δωρεάν σε επιχειρηματίες για "να τους αξιοποιήσει", ενώ συνέχισε λέγοντας ότι πιθανόν κάποιοι να πρέπει να αξιοποιηθούν και σε αγροτικές εργασίες, καθώς οι μετανάστες που κάνουν τώρα αυτές τις δουλειές θα έχουν απελαθεί.

Επιμένει σε εκλογές

Κατά τα άλλα ο αρχηγός του ΛΑΟΣ, επανέλαβε το αίτημά του είτε για διεξαγωγή εκλογών είτε για κυβέρνηση συνεργασίας και κάλεσε ξανά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αναλάβει πρωτοβουλίες.

Μιλώντας πάντα στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος ανέθεσε στο γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Μάκη Βορίδη, τη σύνταξη του προγράμματος, με το οποίο ο ΛΑΟΣ θα απευθυνθεί στον λαό, όταν γίνουν εκλογές.

Παράλληλα εκτίμησε ότι οι εκλογές θα γίνουν είτε μέσα στο Νοέμβριο είτε εντός του προσεχούς εξαμήνου.

Κάλεσε τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής σε "επιστράτευση", όπως είπε χαρακτηριστικά, προκειμένου το κόμμα να πετύχει την καλύτερη επίδοσή του.

Στο στόχαστρο του προέδρου του ΛΑΟΣ μπήκαν και πρώην πρωθυπουργοί.

Κατηγόρησε τους πρώην πρωθυπουργούς Σημίτη και Καραμανλή ότι έφεραν τη χώρα στη σημερινή της κατάσταση, και είπε ότι σήμερα "μας λείπουν οι ηγεσίες. Η Ελλάδα καταδικάστηκε από τις αδύναμες της ηγεσίες".

Επίσης, χαρακτήρισε "κλέφτες" τους πολιτικούς που "έβαλαν στην τσέπη χρήματα του δημοσίου αλλά και όσους τους καλύπτουν και τους αφήνουν ατιμώρητους. Όσοι συνέδραμαν στα σκάνδαλα δια της ανοχής και της ατιμωρησίας. Όσοι συνέδραμαν στο να καλυφθεί το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία, το σκάνδαλο της SIEMENS".

Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό και το ΠΑΣΟΚ ως "ενόχους πολιτικής απάτης εις βάρος του Ελληνικού λαού", διότι όπως υποστήριξε "το προεκλογικό Λεφτά υπάρχουν και το φούσκωμα του ελλείμματος είναι πολιτική απάτη".

Για το τέλος κράτησε μια προειδοποίηση. 

Η εποχή είπε που ο ΛΑ.Ο.Σ. έκανε αντιπολίτευση με λευκά γάντια έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί και πλέον τα λευκά γάντια αντικαταστάθηκαν με γάντια πυγμαχίας, τονίζοντας πως "όσοι έκλεψαν, όσοι συγκάλυψαν,θα λογοδοτήσουν".

SHARE:

24Media Network