Λεβέντης: Αν ο Καραμανλής πει στον Καμμένο να βγει από την κυβέρνηση, θα το κάνει

Στιγμιότυπο από την συνάντηση των πολιτικών αρχηγών υπο τον πρόεδρο της δημοκρατίας Προκόπη Παυλόοπουλο σήμερα Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2014  (EUROKINISSI/ ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ)
Στιγμιότυπο από την συνάντηση των πολιτικών αρχηγών υπο τον πρόεδρο της δημοκρατίας Προκόπη Παυλόοπουλο σήμερα Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2014 (EUROKINISSI/ ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ) EUROKINISSI

Αποκλείει στήριξη της κυβέρνησης από την Ένωση Κεντρώων ο Βασίλης Λεβέντης. Τι λέει για τον ρόλο του Κώστα Καραμανλή

Νέο «όχι» του Βασίλη Λεβέντη σε κυβερνητική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ και στήριξη της κυβέρνησης.

«Αν κάνω τη βλακώδη συναλλαγή και δώσω ψήφο στον κύριο Τσίπρα, θα έχω καταρρακώσει τα οράματα της νεολαίας που μας ψήφισε» δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

«Ο λαός και η νεολαία θέλουν κυβέρνηση συνεργασίας» σημείωσε ο κύριος Λεβέντης.

Είπε ακόμη ότι μια τέτοια κυβέρνηση έχει νόημα αν συμμετάσχουν ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ και η Ένωση Κεντρώων, γιατί, όπως υποστήριξε, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι δεν είναι σοβαρά κόμματα και βρίζουν μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δήλωσε ακόμη ότι θα προτιμούσε να εκλεγεί αρχηγός στη ΝΔ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, γιατί ο Κώστας Καραμανλής που τον στηρίζει και διατηρεί δίαυλο επικοινωνίας με τον Πάνο Καμμένο ευνοεί μια κυβέρνηση συνεργασίας στην οποία θα συμμετάσχει η ΝΔ του κυρίου Μεϊμαράκη.

Ο κ. Λεβέντης εξέφρασε την αντίθεσή του στην εκλογή του κου Μητσοτάκη, καθώς, όπως είπε, έχει την υποστήριξη του Άδωνι και του Βορίδη, τους οποίους και χαρακτήρισε ακροδεξιά βαρίδια.

Σύμφωνα μάλιστα με τον κύριο Λεβέντη, αν ο Κώστας Καραμανλής πει στον Πάνο Καμμένο να βγει από την κυβέρνηση για να διευκολύνει τις εξελίξεις και να μπει στην κυβέρνηση η ΝΔ, εκείνος θα το πράξει.

«Αυτά είναι όνειρα θερινής νυκτός. Ο κύριος Καμμένος διατηρεί σχέσεις με τον κύριο Καραμανλή, γιατί είχαν συνεργαστεί στην κυβέρνηση του, αλλά δεν υπάρχουν τέτοιες υποδείξεις από τον κ. Καραμανλή προς τον κ Καμμένο», σχολίασε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Ο κύριος Λεβέντης θέλει να μπει σε κάποιο κυβερνητικό σχήμα, αλλά δεν τίθεται θέμα Οικουμενικής, πρόσθεσε η κ Χρυσοβελώνη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Λεβέντης
SHARE:

24Media Network