Λιάνα Κανέλλη: "Τσογλάν Boy o Τσίπρας. Γελούσε με το χαστούκι του Κασιδιάρη"

Λιάνα Κανέλλη: "Τσογλάν Boy o Τσίπρας. Γελούσε με το χαστούκι του Κασιδιάρη"

Οργή Κανέλλη για το ντοκιμαντέρ, με θέμα τον Αλέξη Τσίπρα. Τι την ενόχλησε και γιατί χαρακτήρισε τη συμπεριφορά του "τσογλάνικη" (Vid)

Οξύτατη επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη με αφορμή το ντοκιμαντέρ "Στο Νήμα".

Στο τέλος της εκπομπής "Ανατροπή" του Mega , ξέσπασε κατά του κ. Τσίπρα, υποστηρίζοντας ότι γελούσε με το χαστούκι του Κασιδιάρη και εν γνώσει του, αυτό προβάλλεται στο ντοκιμαντέρ.

"Ο κ. Τσίπρας, έφτιαξε ένα ντοκιμαντέρ για τον εαυτό του που λέγεται Στο Νήμα. Τον δείχνει στο ντοκιμαντέρ εν γνώσει του, να βλέπει το χαστούκι. Χρησιμοποίησε το χαστούκι, που είναι μια κατάπτυστη πράξη για την οποία δεν έχει κάτσει στο σκαμνί (σσ ο Κασιδιάρης) και είναι και αυτεπάγγελτο αδίκημα και κατεβαίνει και στις εκλογές.

Και ο κ. Τσίπρας, χρησιμοποίησε το χαστούκι για να διαφημίσει το ντοκιμαντέρ. Το γύρισαν δύο άνθρωποι με συμφωνία μαζί του να μη του θίξουν την οικογένεια και τα παιδιά του. στη συμφωνία αυτή δεν περιλαμβάνεται το δικό μου το παιδί, ούτε η δική μου η οικογένεια.

Τον δείχνει στο ντοκιμαντέρ να γελάει τάχα μου δήθεν από αμηχανία. Σε ολόκληρο ντοκιμαντέρ 75 λεπτά, πήρε το χαστούκι και γελάει. Και λέει ότι και εγώ επιτέθηκα πρώτη. Έτσι γράψανε. Ψάχνω ένα αντίγραφο και δεν το έχω βρει.Εντάξει ας αφήσουν τον Κασιδιάρη να κάνει τον γελωτοποιό του Τσίπρα. Και παίρνει και τη βουλευτίνα του τηλέφωνο και της λέει μανάρι μου δεν σε υπερασπίστηκε ο Παυλόπουλος".

"Πόσο βέβαιη είστε ότι ο κ. Τσίπρας τα έκανε όλα αυτά; Εγώ δεν το έχω δει το ντοκιμαντέρ" αντέδρασε ο Γ. Κατρούγκαλος, που βρισκόταν στον πάνελ.

"Όταν ξέρω ότι με τραβάει η κάμερα και μου 'ρθει να γελάσει με κάτι αηδιαστικό, το καταπίνω. Το ότι το άφησε είναι θέση. Δεν με ρώτησε κανένας αν θέλω να βλέπω ξανά και ξανά τη μούρη μου ως διαφημιστικό του μεγάλου πολιτικού ανδρός, κατά την άποψή μου Τσογλάν boy Αλέξη Τσίπρα".

Τα όσα είπε η κα Κανέλλη, προκάλεσαν και πάλι την αντίδραση του κ. Κατρούγκαλου, ο οποίος είπε ότι το ντοκιμαντέρ το έχει δει μάλλον μόνο η Λιάνα Κανέλλη και ότι τέτοιοι χαρακτηρισμοί δεν ταιριάζουν με την Αριστερά.

Η κα Κανέλλη πάντως επέμεινε στα όσα είπε.

"Αυτή είναι συμπεριφορά τσογλανιού, όταν για το εγώ του γελά απέναντι σε φασιστική πρακτική, είναι τσογλάνι. Φέρω την πολιτική ευθύνη, να χαρακτηρίσω τσογλάνικη τη συμπεριφορά Τσίπρα στο ντοκιμαντέρ, όταν εγώ σηκώθηκα να υπερασπίσω τη συνάδελφο Δούρου. Η Αριστερά δεν είναι το τυφλό εγώ του Αλέξη Τσίπρα. Αυτό δεν είναι ήθος της Αριστεράς, είναι δεξιούρα του κερατά". κατέληξε η κα Κανέλλη.

Διαβάστε εδώ την απάντηση των δημιουργών του ντοκιμαντέρ για τον Τσίπρα στη Λιάνα Κανέλλη.

Το τρέιλερ του ντοκιματέρ

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αλέξης Τσίπρας, Κ.Κ.Ε
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Όσα (δεν) μάθαμε για τον Αλέξη Τσίπρα στο πιο πολυδιαφημισμένο ντοκιμαντέρ του Φεστιβάλ

SHARE:

24Media Network