Λιβάνιος για ΕΡΤ και Ικαρία: “Μόνοι τους φτιάχνουν το δελτίο, δεν τους παίρνουμε εμείς τηλέφωνο’

Λιβάνιος για ΕΡΤ και Ικαρία: “Μόνοι τους φτιάχνουν το δελτίο, δεν τους παίρνουμε εμείς τηλέφωνο’
Ο Θοδωρής Λιβάνιος Eurokinissi

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Θοδωρής Λιβάνιος σχολίασε τον τρόπο με τον οποίο μεταδόθηκε η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία. "Ο τρόπος λειτουργίας της ΕΡΤ έχει αλλάξει".

Απαντήσεις στις επικρίσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το περιεχόμενο της ενημέρωσης στη δημόσια τηλεόραση, και όσα μεταδόθηκαν από τα δελτία της για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία θέλησε να δώσει ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Θοδωρής Λιβάνιος.

Υπενθυμίζεται πως το απόγευμα της Δευτέρας κυκλοφόρησε και μία γραπτή οδηγία, μέσω της οποίας οι παραγωγοί της ΕΡΤ καλούνται να μην “παίζουν” στα δελτία της δημόσιας τηλεόρασης πλάνα από το περιβόητο βίντεο με τον πρωθυπουργό (το οποίο έφερε στο φως της δημοσιότητας το News24/7).

Το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ δεν βγαίνει ούτε από τη Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού ούτε από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, ούτε από πουθενά αλλού. Το βγάζει η Διεύθυνση Ενημέρωσης της ΕΡΤ. Χθες στο μεσημεριανό δελτίο, και στις 12.00 και στις 15.00, και φωτογραφία έδειξε και την απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ μετέδωσε και στις 9.00 το βράδυ έπαιξε την απάντηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης”, είπε μεταξύ άλλων ο Θοδωρής Λιβάνιος ξεκαθαρίζοντας πως:

“Ξέρετε, μόνοι τους φτιάχνουν το δελτίο. Δεν τους παίρνουμε εμείς τηλέφωνο. Έχει αλλάξει ο τρόπος λειτουργίας της ΕΡΤ», είπε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ. Το να πούμε, για ακόμη μια φορά, πόσο πολύ έχει αλλάξει η ΕΡΤ, νομίζω ότι παρέλκει, γιατί το καταλαβαίνει και ο κόσμος, βλέπουμε πόσο έχει ανέβει το επίπεδο”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα