Θεόδωρος Λιβάνιος: “Είναι βλαξ όποιος κόλλησε το χαρτί στην ΕΡΤ”

Θεόδωρος Λιβάνιος: “Είναι βλαξ όποιος κόλλησε το χαρτί στην ΕΡΤ”
Ο Θεόδωρος Λιβάνιος Eurokinissi

Τι δήλωσε για τις καταγγελίες περί λογοκρισίας του ΣΥΡΙΖΑ στην Βουλή ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ.

«Βλαξ». Αυτόν τον χαρακτηρισμό απέδωσε ο υπουργός παρά των πρωθυπουργώ Θόδωρος Λιβάνιος, αναφερόμενος στο πρόσωπο, το οποίο ανάρτησε στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ το περίφημο σημείωμα για την είδηση του γεύματος του πρωθυπουργού στην Ικαρία.

Το σημείωμα που αναρτήθηκε στην ΕΡΤ ώς οδηγία για τα δελτία ειδήσεων Χρήστος Ξανθάκης/Twitter

Όποιος ανάρτησε το χαρτί αυτό στην ΕΡΤ «είναι βλαξ, Είτε βλαξ, είτε προβοκάτωρ βλαξ» είπε χαρακτηριστικά ο Θόδωρος Λιβάνιος απαντώντας στις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ περί λογοκρισίας, κατά την διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για τα ΜΜΕ. Σημείωσε ότι η σχετική ειδησεογραφία που αφορούσε στο γεύμα του πρωθυπουργού στην Ικαρία προβλήθηκε από την κρατική τηλεόραση, όπως και οι ανακοινώσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το ζήτημα. Παράλληλα αναφέρθηκε συνολικά στην ΕΡΤ λέγοντας ότι ο οργανισμός εκσυγχρονίζεται ενώ παρέθεσε στοιχεία για την απήχηση της ιστοσελίδας ERTFLIX.

Ο Θόδωρος Λιβάνιος αναφέρθηκε και στην κριτική που ακούστηκε για το κλείσιμο της ΕΡΤ επί κυβέρνησης Σαμαρά, τηρώντας αποστάσεις. Όπως σχολίασε «το αν ήταν ή δεν ήταν λάθος έχει κριθεί πια».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα