LIVE εικόνα: Η ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάζεται σε 2'
Oμιλία του Στέφανου Κασσελάκη στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ
Oμιλία του Στέφανου Κασσελάκη στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ INTIME

Συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – Με την ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη άνοιξαν οι εργασίες.

Συνεδριάζει σήμερα Σάββατο (9/12) η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, στο Ξενοδοχείο Caravel.

Οι εργασίες της συνεδρίασης άνοιξαν με την ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη.

Δείτε live εικόνα από την ομιλία του Στ. Κασσελάκη:

Με την ερώτηση μιας νεαρής για τους λόγους για τους οποίους πρέπει να γίνει μέλος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία ξεκίνησε την ομιλία του ο κ. Κασσελάκης.

«Αν συμφωνείς με τη φιλοσοφία μας, πως είμαστε ένα βαθιά προοδευτικό κόμμα, κι αν θέλεις να αλλάξεις την καθημερινότητά σου, τότε γίνε μέλος», της απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θέλουμε να αλλάξουμε τη χώρα μας, την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Αν αυτό είναι η πυξίδα μας, θα πετύχουμε. Είμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε την κοινωνία, για να αλλάξουμε τη χώρα. Είμαστε μακράν το πιο ανεξάρτητο από συμφέροντα κόμμα», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην «υπόκλιση» Γεραπετρίτη στον Ταγίπ Ερντογάν, τονίζοντας πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν θα υποκλίνεται σε κανέναν.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογράμμισε πως η ελληνική κοινωνία δεν στηρίζει τις ελπίδες της στην κυβέρνηση της ΝΔ, «σε μια κυβέρνηση που επιβάλλει μιζέρια για τους πολλούς και υπερκέρδη για τους λίγους, σε μια κυβέρνηση απροκάλυπτης διαφθοράς, που πολιτεύεται με αυταρχισμό κι αδιαφάνεια, που έφτασε να λοιδορεί και να εκδικείται ακόμα κι εκείνους στους οποίους όμνυε μέχρι πρότινος: τους επιστήμονες, τους αυτοαπασχολούμενους και τους ελεύθερους επαγγελματίες, σε μια κυβέρνηση που το μόνο που την ενδιαφέρει, είναι η διαχείριση κάθε κρίσης με αμιγώς επικοινωνιακούς όρους».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα