LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Ο χαιρετισμός Τσίπρα στην Καισαριανή

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Ο χαιρετισμός Τσίπρα στην Καισαριανή

Απευθείας μετάδοση της εκδήλωσης απόδοσης του Σκοπευτηρίου στο δήμο και το λαό της Καισαριανής, χαιρετισμός από τον Αλ. Τσίπρα (Vid)

Στην εκδήλωση του Πανελλαδικού Συνδέσμου Αγωνιστών Εθνικής Εαμικής Αντίστασης στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, για την απόδοση του χώρου θυσίας στον Δήμο και το λαό.

Ο δήμαρχος Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος με επιστολή του γνωστοποίησε ότι δε θα παρευρεθεί στη εκδήλωση, αναφέροντας πως η παραχώρηση του Σκοπευτηρίου είναι αποτέλεσμα των αγώνων του λαού, δεν του χαρίστηκε από κανέναν και δε μπορεί να αξιοποιηθεί στην προσπάθεια εξιλέωσης της κυβερνητικής Πολιτικής.

Το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού αναφέρει μεταξύ άλλων:

“Ο δήμαρχος Καισαριανής και οι άλλες δημοτικές παρατάξεις συνεργάστηκαν στενά με την κυβέρνηση για να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία παραχώρησης του σκοπευτηρίου, το ΚΚΕ άλλωστε υπερψήφισε τη ρύθμιση. Ο δήμαρχος απλώς εξυπηρετεί την επιλογή του ΚΚΕ να δημιουργήσει εντυπώσεις τις οποίες ο ιστορικός του μέλλοντος δε θα θυμάτα»ι. Προστίθεται ακόμη, ότι η απόδοση του σκοπευτηρίου στο δήμο είναι μία ιστορική δικαίωση που ανήκει σε όλο τον δημοκρατικό κόσμο, και για την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραχώρησης συνεργάστηκαν στενά με την κυβέρνηση τόσο ο δήμαρχος, όσο και οι άλλες δημοτικές παρατάξεις”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα