Λήξη εχθροπραξιών στην ΟΝΝΕΔ: Νέος πρόεδρος ο Βασίλης Γεωργιάδης

Λήξη εχθροπραξιών στην ΟΝΝΕΔ: Νέος πρόεδρος ο Βασίλης Γεωργιάδης

Δεν υπήρξε τελικά δεύτερη υποψηφιότητα οπότε ή ΚΕΦΕ ανακοίνωσε το νέο επικεφαλής

Αυλαία στην αντιπαράθεση που είχε ξεσπάσει στην ΟΝΝΕΔ ρίχνει ή ανακήρυξη του μοναδικού υποψηφίου Βασίλη Γεωργιάδη ως νέου προέδρου της νεολαίας.

Το γεγονός ότι δεν υπήρξε δεύτερη υποψηφιότητα είναι ενδεικτικό της απόφασης του παραιτηθέντα Σάκη Ιωαννίδη να μην τραβήξει περισσότερο το σχοινί ώστε να αποφευχθεί νέα ένταση λίγο πριν τις φοιτητικές εκλογές, αλλά και στις σχέσεις του με την ηγεσία. Άλλωστε στη ΝΔ θεωρούν πως εθνικές εκλογές δεν αποκλείεται να μην είναι πολύ μακριά και σε αυτή την περίπτωση δε θα περίσσευε κανείς.

Ειδικότερα σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση:

H Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ συνεδρίασε και αφού έλαβε υπόψη της οτι έως τη λήξη της προθεσμίας για την υποβολή υποψηφιοτήτων για την εκλογή στο αξίωμα του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ κατατέθηκε μία και μόνη εμπρόθεσμη και έγκυρη υποψηφιότητα, αποφάσισε

να ανακηρύξει ως εκλεγέντα νέο Πρόεδρο της οργάνωσης το μοναδικό υποψήφιο κ. Βασίλειο Γεωργιάδη του Παναγιώτη,

κατ’ ανάλογη εφαρμογή των διατάξεων παρ. 7 του Άρθρου 10 του Καταστατικού της Νέας Δημοκρατίας για την εκλογή Προέδρου του κόμματος και της παρ. 5 του Άρθρου 3 του Κανονισμού Γενικών Αρχών Λειτουργίας και Εκλογής των Κομματικών Οργάνων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα