Lockdown 3: Μέτρα για την Αττική ζήτησε ο Μητσοτάκης από την Επιτροπή

Lockdown 3: Μέτρα για την Αττική ζήτησε ο Μητσοτάκης από την Επιτροπή

Έκτακτη σύγκληση της Επιτροπής Εμπειρογνωνμόνων ώστε να συζητηθεί η λήψη νέων μέτρων, ανακοίνωσε εξερχόμενος της σύσκεψης στο Μαξίμου, ο υπουργός Υγείας

Ολοκληρώθηκε στις 14:30 περίπου της Τρίτης η έκτακτη σύσκεψη που συγκλήθηκε υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου για την εκτίμηση των επιδημιολογικών δεδομένων, με την συμμετοχή του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά, του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ Θοδωρή Λιβάνιου, του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιου για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Άκη Σκέρτσου, του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Χρήστου Ταραντίλη, του Καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα και του Προέδρου του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα.

Σήμερα αναμένεται η ανακοίνωση για τα νέα μέτρα

“Πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη, υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για την εκτίμηση των επιδημιολογικών δεδομένων και της καταστάσεως. Παρατέθηκαν τα δεδομένα, ο Πρωθυπουργός ζήτησε την έκτακτη σύγκληση της Επιτροπής των επιστημόνων έτσι ώστε να εξεταστεί η λήψη μέτρων για την Αττική. Η Επιτροπή θα συνεδριάσει, θα κάνει τις εισηγήσεις της και μετά θα ανακοινωθούν τα όποια μέτρα. Σήμερα θα ανακοινωθούν τα μέτρα, αύριο θα γίνουν οι κατάλληλες διεργασίες, αν και εφόσον αποφασιστούν νέα μέτρα”, ήταν η δήλωση του υπουργού Υγείας, καθώς έβγαινε από το Μέγαρο Μαξίμου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα