Συνέδριο ΠΑΣΟΚ – Λοβέρδος: “Οι πολίτες μάς δίνουν μια μεγάλη ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί”

Συνέδριο ΠΑΣΟΚ – Λοβέρδος: “Οι πολίτες μάς δίνουν μια μεγάλη ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί”
Ο Ανδρέας Λοβέρδος Eurokinissi

Ο Α. Λοβέρδος, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, δήλωσε ότι δεν κάνει πίσω στις αρχές του, και μ’ αυτές στηρίζει τον Ν. Ανδρουλάκη, το κόμμα και την παράταξη.

Με ομιλίες στελεχών και μελών του κόμματος ξεκίνησε η δεύτερη μέρα του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, που διεκδίκησε τον περασμένο Δεκέμβριο την ηγεσία του κόμματος, επεσήμανε ότι η πρόβλεψή του πως μπορεί να υπερδιπλασιαστεί η δύναμη του γίνεται πραγματικότητα καθώς, όπως είπε, «οι πολίτες μάς δίνουν μια μεγάλη ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί. Είναι στο χέρι μας οι δημοσκοπήσεις να γίνουν εκλογική δύναμη».

Ο κ. Λοβέρδος δήλωσε ότι δεν κάνει πίσω στις αρχές του, και μ’ αυτές στηρίζει τον νέο Πρόεδρο, το κόμμα και την παράταξη παραβλέποντας μικροπρέπειες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και τη Βουλή. «Όλοι στο κοινό αγώνα για την Αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ παραμερίζοντας προσωπικά ζητήματα. Μόνο η πατρίδα είναι πάνω απ’ όλα», κατέληξε ο κ. Λοβέρδος.

Κλείνοντας ο Α. Λοβέρδος που είχε υποστηρίξει από την πρώτη στιγμή την επιστροφή με το ΠΑΣΟΚ είπε: «ΠΑΣΟΚ λοιπόν και όλοι στον κοινό αγώνα για την αναγέννησή του. Για ένα κόμμα πατριωτικό, μεταρρυθμιστικό, προοδευτικό, ένα κόμμα του κέντρου και της κεντροαριστεράς, της σύγχρονης σοσιαλδημοκρατίας».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα