Λοβέρδος: Στην Αλβανία τους σκοτώνουν τους εξτρεμιστές;

Λοβέρδος: Στην Αλβανία τους σκοτώνουν τους εξτρεμιστές;
Ο βουλευτής της ΔΗΣΥ, Ανδρέας Λοβέρδος Eurokinissi

Ο Ανδρέας Λοβέρδος άσκησε κριτική στον Εντι Ράμα, μίλησε για την υπόθεση Παπαντωνίου και εξήγηση γιατί δεν πηγαίνει σε εκπομπές της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Τη σαφή διαφωνία του με όσα είπε ο Εντι Ράμα μετά το περιστατικό με το θάνατο Ελληνα ομογενή από πυρά Αλβανών αστυνομικών στη Βόρεια Ηπειρο διατύπωσε ο βουλευτής Β’ Αθηνών, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών και Άμυνας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στον news247 στους 88,6.

Για το επίμαχο θέμα είπε: “Είμαι πλήρως αντίθετος στη δήλωση Ράμα περί εξτρεμιστή. Χωρίς να έχει καμία ενημέρωση μιλά για εξτρεμιστή και το ερώτημα που προκύπτει είναι στην Αλβανία τους σκοτώνουν τους εξτρεμιστές; Αυτή είναι η αντιμετώπιση της γειτονικής χώρας;” Συνέστησε χαμηλούς τόνους και να μην μετατραπεί το ζήτημα σε εσωτερικό πρόβλημα της χώρας. “Έγινε αγνώριστος ο Έντι Ράμα μετά τις εκλογές. Θα όφειλε να είναι πιο προσεκτικός. Πλήρης η αποδοκιμασία μας στον Αλβανό Πρωθυπουργό” κατέληξε σχετικά.

Για την υπόθεση Παπαντωνίου: “Ημασταν μειοψηφία στην εξεταστική για το θέμα. Κυβέρνηση ήταν η ΝΔ. κανένας δεν έθεσε θέμα γιατί εκείνη την περίοδο δεν είχαν βρεθεί χρήματα. Είχαμε ζητήσει από την Ελβετία να μας δώσει στοιχεία για τραπεζικούς λογαριασμούς. Μας στείλανε κούτες ολόκληρες με κωδικούς και λογαριασμούς που δεν μπορούσε να βγάλει άκρη κανείς. Από το 2011 με δικό μας νόμο έχει γίνει το ξέπλυμα αδίκημα μη παραγραφόμενο. Μίλησε επίσης για πολιτικές σκοπιμότητες και σημείωσε ότι εισπράχθηκαν χρήματα από τη λίστα Λαγκάρντ. “Είχαμε ακούσει αυτά που λέγανε οι πολιτικοί μας αντίπαλοι για τις μίζες με τα εξοπλιστικά αλλά τότε δεν είχαμε στοιχεία” επεσήμανε.

Για την ΕΡΤ: “Εγώ στην ΕΡΤ δεν πάω μέχρι τις εκλογές γιατί καθυβρίζομαι από συγκεκριμένες εκπομπές. Τους πήρα τηλέφωνο και τους είπα ότι “παιδιά, δεν είναι έτσι τα πράγματα” αλλά συνεχίζουν. Είμαι κατά του εμπάργκο και της ΝΔ στην ΕΡΤ και του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΙ”.

Για την κυβέρνηση: “”Μου φαίνεται σωστό το ότι η κυβέρνηση αναζητά άλλη πλειοψηφία με δεδομένο ότι χάνει αυτή που έχει. Δεν νομίζω ότι αυτή η κυβέρνηση έχει πολύ χρόνο μπροστά της. Είναι κυβέρνηση εβδομάδων ή μηνών (σχολιάζοντας τις δηλώσεις Ζαχαριάδη στον news247 στους 88.6).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα