Ζαχαριάδης: Ο Καμμένος δεν θα κάνει ότι έκανε ο Σαμαράς στον Μητσοτάκη

Ζαχαριάδης: Ο Καμμένος δεν θα κάνει ότι έκανε ο Σαμαράς στον Μητσοτάκη
Ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης Eurokinissi

"Ο Πάνος Καμμένος δεν θα συμπεριφερθεί στον Αλέξη Τσίπρα όπως επιθυμεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης" τόνισε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η κυβέρνηση με αυτή τη σύνθεση θα μπορέσει να εξαντλήσει τη θητεία της. Εκτιμώ ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συγκεντρώσει ο Μητσοτάκης τις απαραίτητες ψήφους για την υπερψήφιση της πρόταση μομφής. Εκτιμώ ότι ο Πάνος Καμμένος δεν θα συμπεριφερθεί στον Αλέξη Τσίπρα όπως επιθυμεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Εκτιμώ ότι δεν θα κάνει ό,τι έκανε ο Σαμαράς στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη».

Με αυτά τα λόγια σχολίασε την παραίτηση του Νίκου Κοτζιά ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή “Σκληρό Ροκ επί 2” με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο και την Έλλη Τριανταφύλλου και σημείωσε ότι στόχος είναι η εξάντληση της τετραετίας με τον Π. Καμμένο. Διευκρίνισε ωστόσο ότι είναι ευπρόσδεκτες και οι ευρύτερες προοδευτικές και κοινοβουλευτικές συγκλίσεις.

Για τον νεκρό ομογενή στην Αλβανία: «Το θέμα αυτό δεν είναι πρόσφορο για μικροπολιτική αντιπαράθεση. Οι δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου σήμερα το πρωί είναι η σοβαρή και συνετή γραμμή, στην οποία πρέπει να κινηθεί το πολιτικό προσωπικό της χώρας» είπε ο κ. Ζαχαριάδης.

Ζήτησε να δοθούν όλες οι απαντήσεις από τη γειτονική χώρα. «Η Ελλάδα θα κινηθεί με αποφασιστικότητα και σοβαρότητα, χωρίς επικοινωνιακές φανφάρες εάν δεν δοθούν οι απαραίτητες απαντήσεις» τόνισε ενώ κατηγόρησε τον κ. Κουμουτσάκο ότι κομματικοποιεί το θέμα και τη ΝΔ ότι βρίσκει άλλο ένα ζήτημα για να κάνει αντιπολίτευση. «Φάουλ η στάση της ΝΔ. Είναι εκτός τόπου και χρόνου» είπε χαρακτηριστικά.

Για τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι σε αυτή θα συζητηθεί μεταξύ άλλων και η συνταγματική αναθεώρηση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα