Λυκούδης: 'Χρειάζεται ένας μεγάλος φορέας με αριστερά χαρακτηριστικά'

Συνεδρίαση των αρμόδιων επιτροπών της Βουλής σχετικά με το σχέδιο νόμου για τη συμφωνία με τους θεσμούς την Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Συνεδρίαση των αρμόδιων επιτροπών της Βουλής σχετικά με το σχέδιο νόμου για τη συμφωνία με τους θεσμούς την Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Για τις διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη στη κεντοαριστερά μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Λυκούδης

Υπέρ της δημιουργίας ενός νέου, μεγάλου φορέα αλλά με αριστερά χαρακτηριστικά στο πολιτικό του στίγμα και όχι μόνο με αναφορές στο προοδευτικό κέντρο τάχθηκε ο συνεργαζόμενος με το Ποτάμι, βουλευτής ,Σπύρος Λυκούδης.

Μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 και την εκπομπή "Αντίμετρα" σημείωσε ότι "θα μπορούσε να κλείσει η σελίδα του παλιού και να γεννηθεί κάτι καινούριο, για την ισορροπία του συστήματος και για να πάει μπροστά την κοινωνία".

Τέλος, κάλεσε τον Σταύρο Θεοδωράκη "να πάρει μαζί με όλες τις προοδευτικές δυνάμεις να πρωτοβουλίες για τη συνδιαμόρφωση αυτό του μεγάλου κεντροαριστερού φορέα".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ποτάμι
SHARE:

24Media Network