Μαίνεται η κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για τα περί σπιτιού Τσίπρα στο Σούνιο

Μαίνεται η κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για τα περί σπιτιού Τσίπρα στο Σούνιο
Αλέξης Τσίπρας Eurokinissi

Η Νέα Δημοκρατία χαρακτηρίζει "βίλα" το σπίτι που φέρεται να έχει νοικιάσει ο Αλέξης Τσίπρας στο Σούνιο. Για fake news κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ.

Με νέα ανακοίνωση επανέρχεται το Γραφείο Τύπου της ΝΔ στο θέμα του σπιτιού που νοικιάζει ο Αλέξης Τσίπρας στο Σούνιο.

Αυτή αναφέρει: «Όσο ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να αποφύγει τις απαντήσεις που οφείλει για τη βίλα στο Σούνιο, μέσω της σύγχυσης και των fake news, εμείς περιμένουμε συγκεκριμένες απαντήσεις:

1. Επιβεβαιώνει ότι νοικιάζει βίλα στο Σούνιο και ότι πρόκειται για διαφορετικό ακίνητο από αυτό όπου παραθέριζε τα προηγούμενα χρόνια, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα;

2. Πού αποτυπώνεται αυτό στο πόθεν έσχες;

3. Ποιος του νοικιάζει τη βίλα;

4. Ποιο είναι το μίσθωμα;

5. Πού είναι το μισθωτήριο;

6. Τι είναι αυτό που τον κάνει να αποφεύγει επί 24 ώρες να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις για το σήμερα;».

ΣΥΡΙΖΑ: Fake News, ελάτε στην Κυψέλη για κουραμπιέδες

Για το ίδιο θέμα πηγές του ΣΥΡΙΖΑ έλεγαν την Κυριακή τα εξής: “Η δημοσιογραφία των fake news κάνει τα τρολ της ΝΔ να μοιάζουν αρσακειαδες.

Επειδή από χθες δημοσιεύματα τόσο στα Παραπολιτικά όσο και στο in.gr, έβγαλαν από τη κοιλιά τους πως ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήθεν αγόρασε σπίτι στα Λεγραινά, δήθεν μετακόμισε από τη «λαϊκή Κυψέλη» και διαφορά αλλά τραγελαφικά, ενδεχομένως μήπως και καλύψουν το βατερλό της Πάρνηθας, τους ενημερώνουμε ότι εάν θέλουν μπορούν να περάσουν από το σπίτι του στην Κυψέλη για καφεδάκι και κουραμπιέδες. Μπορεί έτσι κάπως να γλυκαθούν και να ανακαλύψουν ότι η δημοσιογραφία των fake news έχει κοντά ποδάρια”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα