Μαλέλης: Ηγεμονία του ΣΥΡΙΖΑ στην προοδευτική παράταξη

O Σταμάτης Μαλέλης
O Σταμάτης Μαλέλης EUROKINISSI

"Είπα εδώ και δύο μήνες στη Φώφη Γεννηματά ότι δε συμφωνώ με τη γραμμή. Εδώ και δύο μήνες δε λάμβανα μέρος στην επικοινωνιακή ομάδα" είπε χαρακτηριστικά.

Σαφείς αιχμές κατά της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ για τη στρατηγική του άφησε ο Σταμάτης Μαλέλης μετά τη ρήξη με τη Φώφη Γεννηματά μιλώντας στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6.

“Είπα εδώ και δύο μήνες στη Φώφη Γεννηματά ότι δε συμφωνώ με τη γραμμή. Εδώ και δύο μήνες δε λάμβανα μέρος στην επικοινωνιακή ομάδα” είπε χαρακτηριστικά, διευκρινίζοντας ότι παραμένει μέλος της κεντρικής επιτροπής.

“Εγώ δεξιά δε θα ψηφίσω. Ήμουν αντίθετος με την ψήφο ανοχής” συνέχισε και αναρωτήθηκε πότε λειτούργησαν συλλογικά όργανα που αποφάσισαν ψήφο ανοχής και ποιος αποφάσισε το σύνθημα “η λογική επιστρέφει”.

“Εγώ το σύνθημα το είδα στον αέρα, όπως όλοι” πρόσθεσε και αποκάλυψε ότι ο ίδιος ζήτησε τη συνάντηση με την Πρόεδρο του κόμματος.

Εκτίμησε ότι με την ανοχή στη ΝΔ δεν θα επέστρεφε ούτε μία ψήφος από τον ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε για ηγεμονία του ΣΥΡΙΖΑ στην προοδευτική παράταξη, ζήτησε από τη Χαριλάου Τρικούπη να γίνει πιο αριστερό κόμμα και τόνισε την ανάγκη μιας μεγάλης δημοκρατικής παράταξης με άξονα το Κίνημα Αλλαγής.

Διευκρίνισε ωστόσο ότι δεν πρόκειται να θέσει θέμα ηγεσίας.

SHARE:

24Media Network