Μανιάτης: Το ΥΠΕΞ να ενημερώσει για ρώσους διπλωμάτες και καταγγελίες Ζάεφ

Μανιάτης: Το ΥΠΕΞ να ενημερώσει για ρώσους διπλωμάτες και καταγγελίες Ζάεφ
Ο βουλευτής Γιάννης Μανιάτης Eurokinissi

Κατά της συμφωνίας των Πρεσπών είναι οι κάτοικοι στη Βόρεια Ελλάδα, σύμφωνα με τον βουλευτή Αργολίδας, ο οποίος μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6.

Ενημέρωση από το υπουργείο Εξωτερικών για την υπόθεση των Ρώσων διπλωματών και τις καταγγελίες Ζάεφ για τους Ελληνες επιχειρηματίες ζήτησε ο Γιάννης Μανιάτης βουλευτής Αργολίδας του ΚΙΝΑΛ, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή “Βρε καλώς τους” με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Ο κ. Μανιάτης δήλωσε ότι η πλειοψηφία των κατοίκων στη Βόρεια Ελλάδα είναι σκληρά απέναντι στη συμφωνία των Πρεσπών, ότι τα συλλαλητήρια έγιναν από ανθρώπους που αντιδρούσαν και πρόσθεσε ότι δεν θέλει να μπει στη διαδικασία να συζητάει για σενάρια περί κατευθυνόμενων διαδηλώσεων.

Σύμφωνα με τον κύριο Μανιάτη,  4000 επιχειρήσεις στη Βόρεια Ελλάδα πρέπει να κατοχυρώσουν τον όρο “μακεδονικός” για να μην υπάρξουν προβλήματα που θα σημάνουν και απώλεια θέσεων εργασίας.

“Όταν καποιος διορίζεται σε κάποιο κομματικό όργανο καλό είναι να προσθέτει και όχι να αφαιρεί”, ήταν το σχόλιο του κ. Μανιάτη για την ένταξη της Ντέπυς Γκολεμά στον τομέα πολιτισμού του ΚΙΝΑΛ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα