Μανώλης: Χώρισαν οι δρόμοι μου με τον Σαμαρά όχι με τη ΝΔ 

Στιγμιότυπο από την παρουσίαση της ετήσιας έκθεσης για το 2010 του  ΙΝΕ/ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.Στην φωτογραφία ο πρόεδρος της ΟΚΕ Χρήστος Πολυζωγόπουλος (Δ) και ο Γιάννης Μανώλης της ΔΑΚΕ (Α)  ,Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Στιγμιότυπο από την παρουσίαση της ετήσιας έκθεσης για το 2010 του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.Στην φωτογραφία ο πρόεδρος της ΟΚΕ Χρήστος Πολυζωγόπουλος (Δ) και ο Γιάννης Μανώλης της ΔΑΚΕ (Α) ,Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Διαβάστε τι δηλώνει ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μανώλης για τον Αντώνη Σαμαρά και τον Πάνο Καμμένο

Επισημαίνοντας ότι μένει πιστός σε αυτό που έλεγε η Νέα Δημοκρατία ότι υπάρχει και άλλος δρόμος για ανάπτυξη και διαπραγμάτευση, ο πρώην βουλευτής Γιάννης Μανώλης δήλωσε ότι αποφάσισε να χωρίσουν οι δρόμοι του με τον Αντώνη Σαμαρά και όχι με το κόμμα.

"Αυτό δεν γίνεται σήμερα από τη Νέα Δημοκρατία και επειδή ο Σαμαράς έβαλε ένα δίλημμα, ότι όσοι είναι κατά του μνημονίου είναι τσάμπα μάγκες, αυτός δυο χρόνια που ήταν, δεν κατάλαβα τι ήταν, τέλος πάντων και χωρίζουν οι δρόμοι μας αποφάσισα και εγώ να χωρίσουν οι δρόμοι μου με τον κο Σαμαρά, όχι με τη ΝΔ", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο χώρος της κεντροδεξιάς, όπως ανέφερε, έχει περισσότερες αντιστάσεις από τον χώρο της αριστεράς, ενώ εκτίμησε ότι αυτός ο χώρος θα εκφραστεί με ένα σχήμα το οποίο θα επιχειρήσει να καλύψει το κενό που υπάρχει.

"Ο χώρος της κεντροδεξιάς δεν είναι πρόβατα που ένας τσοπάνης τους λέει "σήμερα θα λέτε, αντιμνημόνιο, ότι αντιστεκόμαστε και αύριο θα λέτε, ζήτω το μνημόνιο, τα μέτρα, καλά κάνουμε και σας κόβουμε τη σύνταξη, το μισθό", τόνισε.

Ερωτηθείς αν αυτός ο χώρος θα εκφραστεί με την ίδρυση νέου κόμματος, μιλώντας στην εκπομπή "Άκρως Ραδιοφωνικό και Απόρρητο" στη ΝΕΤ FM επισήμανε πως τα κόμματα δημιουργούνται από τις ανάγκες της κοινωνίας και όχι από προσωπικές φιλοδοξίες.

Ανέφερε δε, ότι αν δημιουργηθεί ένα κόμμα από τον Πάνο Καμένο , που όπως τόνισε θα γίνει πολύ σύντομα, θα συμμετέχουν πολλά από τα στελέχη που διεγράφησαν.

"Ως απλός στρατιώτης θα στηρίξω αυτή την προσπάθεια, δεν έχω δικαίωμα να πάω σπίτι. Θα κάνουμε τη χάρη σε κάποιους να πάμε σπίτι μας επειδή διαφωνήσαμε; όχι", συμπλήρωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Παρελθόν από τη ΝΔ ο Γιάννης Μανώλης

Ποιους διέγραψε ο Σαμαράς

SHARE:

24Media Network