Μάντζος σε ΣΥΡΙΖΑ: “Αισθάνεστε αξιοπρέπεια που σας κάνει κομπλιμέντα ο Στίγκας;”

Διαβάζεται σε 1'
Ο Δημήτρης Μαντζός
Ο Δημήτρης Μαντζός ΙΝΤΙΜΕ

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος με αφορμή τις δηλώσεις του Βασίλη Στίγκα και τον αποκλεισμό των Σπαρτιατών από τις Ευρωεκλογές, “ρίχνει τα βέλη” του κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Με αφορμή τον αποκλεισμό των Σπαρτιατών από τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Μάντζος εξέφρασε την ικανοποίησή του  για την απόφαση του Αρείου Πάγου.

Την ίδια ώρα εκτόξευσε τα βέλη εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν έστειλε το υπόμνημα για τον αποκλεισμό του κόμματος των Σπαρτιατών πριν τη λήξη της προθεσμίας.

Αναλυτικά ανέφερε πως:

«Έχει ιδιαίτερη σημασία η σημερινή απόφαση μη ανακήρυξης του μορφώματος των “Σπαρτιατών” στις ευρωπαϊκές εκλογές είναι νίκη για τη δημοκρατία. Εμπιστευόμαστε, λοιπόν, τη δικαιοσύνη.

Γι’ αυτό κάναμε το ελάχιστον καθήκον μας να υποβάλουμε υπόμνημα. Εμείς κάναμε το καθήκον μας. Εσείς;

Πώς αισθάνεστε που ήρθε σήμερα ο επικεφαλής του μορφώματος και σας συγχαίρει;
Συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ πώς αισθάνεστε; Αισθάνεστε αξιοπρέπεια; Και σήμερα σας κάνει και κομπλιμέντα ο Στίγκας. Να τα χαίρεστε!

Θα κάνει και βίντεο στο TikTok ο αρχηγός σας; Ας σταματήσει ξανά στη Μακρόνησο, να μας πει αυτή τη φορά γιατί δεν υπέβαλε υπόμνημα. Όπως κάνατε και τον Μάιο και τον Ιούνιο, πριν τις εθνικές εκλογές. Θα βρείτε μια δικαιολογία; Χάσατε την προθεσμία; Αισθάνεστε αξιοπρέπεια;

Ότι τιμάτε την αριστερά και τους αγώνες της;»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα