Μαξίμου για Φουρθιώτη: Δεν θα δεχθούμε καμία κατάχρηση της αστυνομικής προστασίας

Μαξίμου για Φουρθιώτη: Δεν θα δεχθούμε καμία κατάχρηση της αστυνομικής προστασίας
Το Μέγαρο Μαξίμου Eurokinissi

Σαφές μήνυμα δια της Αρ. Πελώνη έστειλε το Μαξίμου αναφορικά με την παύση της φύλαξης του Μένιου Φουρθιώτη από την Αστυνομία.

Σαφές μήνυμα στέλνει το Μέγαρο Μαξίμου αναφορικά με την παύση της φύλαξης του Μένιου Φουρθιώτη από την Αστυνομία.

“Δεν θα δεχθούμε καμία κατάχρηση σε αυτό το θέμα, σε περιπτώσεις που δεν δικαιολογούν αστυνομική προστασία”, τόνισε απαντώντας σε σχετική ερώτηση στο briefing η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις όμως παρέπεμψε στο αρμόδιο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, καθώς ετέθη το ζήτημα πως αρχικά το υπουργείο διέψευδε ότι είχε δοθεί πολυάριθμη φρουρά στον κ. Φουρθιώτη και εν συνεχεία με εντολή Μιχάλη Χρυσοχοϊδη έπαυσε η φύλαξη του.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την κατακραυγή για τη φύλαξη της οικίας Φουρθιώτη, ο κ.Χρυσοχοϊδης έδωσε εντολή στον αρχηγό της ΕΛΑΣ να ερευνήσει εάν πληρούνται οι προϋποθέσεις αστυνομικής φύλαξης και καθώς διαπιστώθηκε ότι δεν δικαιούτο φρουρά και τεθωρακισμένα οχήματα, αποφασίστηκε η παύση της φύλαξης.

Το Μαξίμου συνεπώς ουσιαστικά δεν καλύπτει τους αρχικούς χειρισμούς στο θέμα και στέκεται στην τελική απόφαση για παύση της φύλαξης, διαμηνύοντας ότι δεν θα γίνεται ανεκτή καμία κατάχρηση της δυνατότητας αστυνομικής προστασίας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα