Μαξίμου: Για ποια ανάπτυξη μιλάει η ΝΔ;

ΑΘΗΝΑ-Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο στο κτίριο της Βουλής,υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού  Αλέξη Τσίπρα.(Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο στο κτίριο της Βουλής,υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.(Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) EUROKINISSI

Στην αντεπίθεση πέρασε το Μαξίμου, απαντώντας στις βολές που εξαπέλυσε χθες η αξιωματική αντιπολίτευση με αφορμή την παρουσίαση από τον Πρωθυπουργό του κυβερνητικού σχεδίου για τη "δίκαιη ανάπτυξη"

«Το ύφος και το επίπεδο των ανακοινώσεων της Νέας Δημοκρατίας γίνεται ολοένα και πιο ανυπόφορο. Είναι σαφές ότι η απογοήτευση από την έκβαση του σχεδίου «παραιτηθείτε» δεν μπορεί να κρυφτεί», σχολιάζει η κυβέρνηση με αφορμή την ανακοίνωση της ΝΔ για την ομιλία του πρωθυπουργού.

«Σε ότι αφορά την ουσία», η κυβέρνηση υπογραμμίζει πως «η Νέα Δημοκρατία θα ήταν καλύτερο να μην μιλάει για ανάπτυξη. Γιατί όλοι ξέρουν πως εννοεί την ανάπτυξη: ληστρικές συμβάσεις για το δημόσιο, συμπίεση του κόστους εργασίας, ελεύθερες απολύσεις, ροή πλούτου στους φορολογικούς παραδείσους, πάρτι με την διαπλοκή, θαλασσοδάνεια. Εκφυλισμός, που αφορά ακόμα και το ίδιο τους το κόμμα».

«Δυστυχώς για την Νέα Δημοκρατία και τον κ. Μητσοτάκη, ο ελληνικός λαός ούτε αφελής είναι, ούτε έχει μνήμη χρυσόψαρου» υπογραμμίζει η κυβέρνηση.

Το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, απαντώντας στο Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Στο γραφείο του πρωθυπουργού τους είναι ανυπόφορο το γεγονός ότι το 85% των Ελλήνων διαφωνεί με την πολιτική τους.

Για όσο καιρό ακόμα θα κυβερνάνε τη χώρα, πρέπει να το συνηθίσουν".

Η χθεσινή ανακοίνωση της ΝΔ

Οι πολίτες γνωρίζουν ότι Τσίπρας και ανάπτυξη δεν πάνε μαζί

"Ο πρωθυπουργός που παριστάνει τον οπαδό του Μαδούρο, σήμερα φόρεσε το κοστούμι του διαχειριστή.

Έχει πολύ θράσος να μιλάει για ανάπτυξη ο πρωθυπουργός που εξαιτίας του χάθηκαν 21 δις ευρώ από το Α.Ε.Π. της χώρας ή 5.000 ευρώ από κάθε νοικοκυριό τη διετία 2015 - 2016.

Ο πρωθυπουργός των ψεμάτων, των λουκέτων και της φοροεπιδρομής, που εκείνος επέλεξε.

Ο πρωθυπουργός που πάγωσε τα έργα και που στέγνωσε από ρευστότητα την αγορά, τολμά να μιλάει για ανάπτυξη. Προκαλεί όλους τους Έλληνες!

Οι συμπολίτες μας ξέρουν πια ότι Τσίπρας και ανάπτυξη δεν πάνε μαζί.

Τσίπρας και Δικαιοσύνη δεν πάνε μαζί.

Όσο παραμένει η Κυβέρνηση Τσίπρα, η “πίτα” του Α.Ε.Π. μικραίνει, ενώ τα κομμάτια που αναλογούν στον καθένα και λιγότερα γίνονται και μοιράζονται άδικα.

Αυτή είναι η πραγματικότητα που βιώνουν όλοι οι Έλληνες. Αδιαφορούν για τις φιέστες και τις υποσχέσεις του κ. Τσίπρα.

Ανάπτυξη μπορεί να έρθει μέσα από μεταρρυθμίσεις, περιορισμό των κρατικών δαπανών, μείωση των φορολογικών συντελεστών, προσέλκυση επενδύσεων και ενίσχυση της υγιούς επιχειρηματικότητας.

Όσα αυτή η Κυβέρνηση δεν μπορεί να υλοποιήσει.

Το μόνο καινούργιο από τον κ. Τσίπρα είναι ότι, ενώ ειρωνεύτηκε πρόσφατα στη Βουλή τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για το στόχο που έθεσε για τη μείωση της ανεργίας, σήμερα έσπευσε να τον υιοθετήσει πλήρως, στα λόγια.

Αυτό τουλάχιστον προσπάθησε να το αντιγράψει σωστά".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τσίπρας: Όραμα δίκαιης ανάπτυξης

SHARE: