Με κόκκινο μπαλόνι πήγε η Κωνσταντοπούλου στη Βουλή

Συνέχιση της συζήτησης επί του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων "Έρευνα, τεχνολογική ανάπτυξη και καινοτομία και άλλες διατάξεις", την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014, στην Βουλή.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συνέχιση της συζήτησης επί του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων "Έρευνα, τεχνολογική ανάπτυξη και καινοτομία και άλλες διατάξεις", την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014, στην Βουλή. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Δείτε πώς εμφανίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Τι μήνυμα "μετέφερε"

Με μπαλόνι που έγραφε "Ούτε γουλιά στην Coca Cola" εμφανίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η κα Κωνσταντοπούλου νωρίτερα, είχε παρευρεθεί στην απεργιακή συγκέντρωση, στην οποία συμμετείχαν και οι εργαζόμενοι της Coca-Cola.

Αφού κάθισε στο έδρανο και ακούμπησε το μπαλόνι δίπλα της, δέχτηκε την παρατήρηση της προεδρεύουσας Μαρίας Κόλλια – Τσαρουχά, η οποία της συνέστησε να πάρει το μπαλόνι από εκεί και να το βάλει κάτω.

Ενοχλημένη, η κα Κωνσταντοπούλου υπάκουσε στην παρατήρηση και άφησε το μπαλόνι της στο διπλανό έδρανο, όμως όταν αργότερα έλαβε τον λόγο, επιτέθηκε στην αντιπρόεδρο της Βουλής, λέγοντας ότι "ζήτησε να εξαφανιστεί το κόκκινο μπαλόνι, σύμβολο του αγώνα των εργαζομένων της γνωστής πολυεθνικής, όπως κάποιοι θέλουν να εξαφανιστούν αυτά τα κορμιά που πέφτουν στον βωμό του κέρδους και να κρύψουμε τον αγώνα τους".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Βουλή
SHARE:

24Media Network