Με σύνθημα "Μπορούμε" ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. EUROKINISSI

Το μήνυμα του προέδρου της ΝΔ από την Θεσσαλονίκη και οι έξι άξονες στους οποίους θα κινηθεί για την παρουσίαση της πολιτικής του. Το πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη.

"Μπορούμε" είναι το βασικό μήνυμα της παρουσίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην φετινή 83η ΔΕΘ.

"Γιατί η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να βγει από μια εποχή παρακμής" εξηγούν πηγές της ΝΔ στο Αθηναϊκό Πρακτορείο και προσθέτουν: "Γιατί η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν και το όραμα και το σχέδιο να πάνε την Ελλάδα μπροστά. Γιατί οι Έλληνες μπορούν να πρωταγωνιστήσουν σε μια νέα εποχή δημιουργίας".

Όπως αναφέρουν, έξι θα είναι οι κεντρικοί άξονες στους οποίους θα κινηθεί ο πρόεδρος της ΝΔ: Η οικονομία, οι θεσμοί, η ασφάλεια, η παιδεία, η διεθνής παρουσία της χώρας και η ενεργοποίηση της κοινωνίας των πολιτών. Βασικό εργαλείο υλοποίησης της πολιτικής του, ειδικά στον τομέα της οικονομίας, αποτελεί η μείωση των φόρων και εισφορών, αλλά και οι μεγάλες αλλαγές στο κράτος και στην οικονομία που άμεσα θα φέρουν επενδύσεις στη χώρα και θα κάνουν καλύτερη τη ζωή των πολιτών.

Συνολικά, ο πρόεδρος της ΝΔ θα περιγράψει συγκεκριμένες προτάσεις του για την Ελλάδα σε έναν κόσμο που αλλάζει και μια ΕΕ που εξελίσσεται και για το πώς η Ελλάδα θα γίνει πρωταγωνίστρια των εξελίξεων και δεν μείνει στους ηττημένους της νέας εποχής. Θα αναπτύξει τις πολιτικές που θα εξασφαλίσουν μια καλύτερη ζωή σε όλους τους Έλληνες και ευκαιρίες για όλους. Θα μιλήσει για όλα όσα απασχολούν τους πολίτες στην καθημερινότητά τους. Τα εισοδήματα, την ανεργία, την ανασφάλεια, τους φόρους, τα χρέη. Και θα παρουσιάσει τις δικές του λύσεις για ένα σύγχρονο κράτος, ένα εντελώς διαφορετικό μοντέλο διακυβέρνησης για την αναβάθμιση της δημόσιας ζωής.

Τέλος, η ΝΔ υπογραμμίζει ότι οι προτάσεις που θα περιγράψει είναι άμεσα εφαρμόσιμες, κοστολογημένες και αφορούν το σύνολο των Ελλήνων, "γατί η πολιτική της ΝΔ δεν είναι ταξική, είναι εθνική. Και με το σχέδιό της κανένας δεν θα μένει πίσω".

Το πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη:

Στις 19.30 την Παρασκευή θα βρεθεί στο κέντρο της πόλης, όπου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες.

Το Σάββατο, στις 10.30, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τον εκθεσιακό χώρο της Δ.Ε.Θ και θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση και τους εργαζομένους της ΔΕΘ- HELEXPO. Στη συνέχεια θα επισκεφθεί περίπτερα της 83ης ΔΕΘ.

Στις 20.00 θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη ομιλία του στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Την Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου στις 13:00, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, ΔΕΘ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Με φιλελεύθερη ατζέντα για ασφαλιστικό και οικονομία στη ΔΕΘ ο Μητσοτάκης

Μητσοτάκης: Η Δικαιοσύνη να λάβει υπόψη της το πόρισμα της ΝΔ για το Μάτι

SHARE: