Με το προεδρείο της "Ενότητας" συναντήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης EUROKINISSI

Η Ενότητα είναι συνδικαλιστική παράταξη που προέκυψε μετά τη διάσπαση της ΔΑΚΕ η ηγεσία της οποίας δεν διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις με τον Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Με το προεδρείο της συνδικαλιστικής παράταξης «Ενότητα» είχε συνάντηση ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης. Σύμφωνα με ενημέρωση από την Πειραιώς, η συζήτηση επικεντρώθηκε σε εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα του ευρύτερου δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, καθώς και στην αναγκαιότητα ύπαρξης ενός σύγχρονου, υπεύθυνου και ρεαλιστικού συνδικαλιστικού λόγου.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της ΝΔ άκουσε τις θέσεις του προεδρείου της «Ενότητας», είπε ότι συμφωνεί με τους βασικούς άξονες και εξέφρασε την ικανοποίησή του. Σε αυτό το πλαίσιο, υπογράμμισε την πάγια θέση της Νέας Δημοκρατίας υπέρ ενός ανεξάρτητου, αδέσμευτου και ακηδεμόνευτου συνδικαλιστικού κινήματος. Όπως συμπλήρωσε, η Νέα Δημοκρατία στηρίζει, με όλες τις δυνάμεις της, θέσεις και απόψεις που κινούνται στο πνεύμα της φιλελεύθερης και ανοιχτής οικονομίας και ταυτόχρονα διασφαλίζουν και προστατεύουν τα δικαιώματα των εργαζομένων της χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η "Ενότητα" είναι συνδικαλιστική παράταξη που προέκυψε μετά τη διάσπαση της ΔΑΚΕη ηγεσία της οποίας τα "έχει σπάσει" με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυριάκος Μητσοτάκης
SHARE:

24Media Network