Με βίντεο για τα 100 χρόνια από γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου ο εορτασμός της 3ης του Σεπτέμβρη

Με βίντεο για τα 100 χρόνια από γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου ο εορτασμός της 3ης του Σεπτέμβρη
Με βίντεο για τα 100 χρόνια από γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου ο εορτασμός της 3ης του Σεπτέμβρη Eurokinissi

Επιδίωξη να αναδειχθεί η διαχρονική προσφορά του ΠΑΣΟΚ στο κράτος δικαίου, την κοινωνική δικαιοσύνη και τον πατριωτισμό. Ποια τραπέζια θα πραγματοποιηθούν πριν την ομιλία της Φώφης Γεννηματά στο κτίριο του Ελληνικού Κόσμου.

Βίντεο για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου (5 Φεβρουαρίου 1919) θα προβληθεί στην εορταστική εκδήλωση για την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, στις 3 του Σεπτέμβρη, στο Κέντρο Ελληνισμού, πριν την ομιλία της Φώφης Γεννηματά.

Η Χαριλάου Τρικούπη, στον φετινό εορτασμό της συμπλήρωσης 44 ετών από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, επιδιώκει να αναδείξει τη διαχρονική προσφορά του κόμματος στους τομείς του πατριωτισμού, της κοινωνικής δικαιοσύνης και του κράτους δικαίου, υπερασπίζοντας τις κεντρικές επιλογές όσων κράτησαν το τιμόνι το διάστημα αυτό, δηλαδή του Ανδρέα Παπανδρέου, του Κώστα Σημίτη, του Γιώργου Παπανδρέου και του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Την ευθύνη των εορτασμών, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχουν ο Μανόλης Όθωνας και ο Χρήστος Πρωτόπαπας, ενώ το βίντεο για τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ επιμελούνται μεταξύ άλλων ο Χρήστος Πολυζωγόπουλος και ο Σωτήρης Μάνεσης.

Σε μια προσπάθεια, μάλιστα, να αναδειχθεί η συνέχεια της προσφοράς του ΠΑΣΟΚ στα τραπέζια που θα πραγματοποιηθούν με τα τρία παραπάνω θέματα θα προεδρεύσουν νέα στελέχη: Στο τραπέζι για τον πατριωτισμό ο Γραμματέας του κόμματος Μανώλης Χριστοδουλάκης, στο τραπέζι για το κράτος δικαίου και τους θεσμούς ο εκπρόσωπος Τύπου Παύλος Χρηστίδης, ενώ στο τραπέζι για το κοινωνικό κράτος θα προεδρεύσει ο Γραμματέας της ΚΟ Βασίλης Γκεγκέρογλου. Μεταξύ δε των ομιλητών στα πάνελ θα είναι πρόσωπα όπως ο Παναγιώτης Ιωακειμίδης, ο Πάνος Τσακλόγλου, ο Κώστας Μποτόπουλος, ο Ξενοφών Κοντιάδης, ο Αντώνης Βγόντζας.

Η ομιλία της Φώφης Γεννηματά στις 3 του Σεπτέμβρη θα σηματοδοτήσει την τακτική του Κινήματος Αλλαγής ενόψει των εκλογών, όποτε και αν αυτές γίνουν. Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, επίσης, θα επισκεφθεί τη ΔΕΘ και θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στις 10 Σεπτεμβρίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα