ΜέΡΑ25: Ο ΣΥΡΙΖΑ έκλεψε το “χελιδόνι” μας

ΜέΡΑ25: Ο ΣΥΡΙΖΑ έκλεψε το “χελιδόνι” μας
επίσημο λογότυπο ΜεΡΑ 25.

Το λογότυπο μιας νέας ιστοσελίδας του ΣΥΡΙΖΑ για τον απόδημο Ελληνισμό παρουσιάζει ένα χελιδόνι, το οποίο φαίνεται πως μοιάζει υπερβολικά με το λογότυπο του ΜεΡΑ25. Πώς απάντησε το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη.

Σοβαρές κατηγορίες για μίμηση και κλοπή ενός επίσημα κατοχυρωμένου λογοτύπου από ιστότοπο που ανήκει στο ΣΥΡΙΖΑ απήυθυνε επίσημα το ΜεΡΑ25.

Η σχετική ανακοίνωση του κόμματος του Γιάνη Βαρουφάκη, τονίζει πως έχει ζητηθεί από κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κατέβει το επίμαχο λογότυπο, αφήνοντας επίσης και κάποιες “σπόντες” για μια τη σελίδα apodimoi.org, ως μια αποπειρα χειραγώγησης του απόδημου ελληνισμού.

Ειδικότερα το ΜέΡΑ 25 αναφέρει:

“Είναι αλήθεια ότι το χελιδόνι του ΜέΡΑ25 αποκτά καθημερινά όλο και περισσότερη συμβολική αξία. Λένε ότι η μίμηση είναι το καλύτερο κομπλιμέντο. Υπάρχουν όμως όρια. Κι αυτά τα ξεπέρασε ο νεόκοπος, προφανώς ΣΥΡΙΖΑϊκός, ιστότοπος apodimoi.org, που υποκλέπτει καταφανώς το επίσημο, κατοχυρωμένο λογότυπο του ΜέΡΑ25 με στόχο να ελκύσει απόδημους που, διαφορετικά, θα έμεναν μακριά από εκδηλώσεις της “ομάδας”, στις οποίες παρελαύνουν αναγνωρίσιμα στελέχη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Το ΜέΡΑ25 επικοινωνήσαμε τόσο με τον ιστότοπο όσο και με τον ΣΥΡΙΖΑ και, ευγενικά, τους ζητήσαμε να αφήσουν ήσυχο το χελιδόνι μας – να κατεβάσουν τον λογότυπό μας από την σελίδα τους. Ελπίζουμε να κάνουν το σωστό, πρωτίστως απέναντι στους απόδημους που αρκετά, και αρκετοί, πασχίζουν να χειραγωγήσουν”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα