ΜέΡΑ25: Πρότειναν διαγραφή της Σακοράφα και ανακοίνωσε ότι αποχωρεί

ΜέΡΑ25: Πρότειναν διαγραφή της Σακοράφα και ανακοίνωσε ότι αποχωρεί
Η Σοφία Σακοράφα Eurokinissi

Βαρουφάκης, Γρηγοριάδης και Αλεξάκη προτείνουν τη διαγραφή της Σοφίας Σακοράφα από το ΜέΡΑ25. H απάντηση της Σοφίας Σακοράφα

Με επιστολή τους οι Γιάνης Βαρουφάκης, Κλέων Γρηγοριάδης και Λίτσα Αλεξάκη προτείνουν στην Επιτροπή Δεοντολογίας του ΜέΡΑ25 την διαγραφή της Σοφίας Σακοράφα.

Στην επιστολή τους αναφέρουν ως αιτίες διαγραφής την βράβευση από τη Σοφία Σακοράφα ως πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, αλλά και μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται να χαιρετά δια χειραψίας σε εκδήλωση τον επιχειρηματία κ. Ευ. Μαρινάκη.

“Σήμερα, η Κεντρική Επιτροπή ενέταξε νέες δυνάμεις στις τάξεις του κόμματος και δρομολόγησε την ανασυγκρότηση του ΜέΡΑ25 ώστε να συνεχίσουμε κι εκτός Βουλής, ακούραστα και ανιδιοτελώς, τον αγώνα εναντίον της ολιγαρχίας. Όμως, ιδιαίτερα σε αυτή τη νέα, δύσκολη φάση του ΜεΡΑ25, νιώθουμε την ανάγκη να προστατεύσουμε αυτό τον ανιδιοτελή αγώνα «για τους ανθρώπους, όχι για τα αξιώματα» αποβάλλοντας μια σκιά που πέφτει βαριά στην ψυχή μας. Αναφερόμαστε, με λύπη, στη Σοφία Σακοράφα – την οποία τόσο πιστέψαμε και τόσο στηρίξαμε”, αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση.

Σακοράφα: Απαξιώ για κάθε απάντηση και αποχωρώ εγώ

Με ανάρτησή της στα social media, η Σοφία Σακοράφα σχολίασε την απόφαση των ανωτέρω προσθέτοντας ότι “δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχοληθεί η Επιτροπή σας Δεοντολογίας & Τήρησης Καταστατικού με εμένα, ως εκπρόσωπο “της ολιγαρχίας και της διαπλοκής”. Απαξιώ για κάθε απάντηση ή σχολιασμό, σας απαλλάσσω από τη διαδικασία  και αποχωρώ εγώ από το ΜέΡΑ 25”, ενώ νωρίτερα υπογραμμίζει ότι στην συνεδρίαση της ΚΕ του κόμματος δεν υπήρξε καμία σχετική αναφορά.


 

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα