Μέργος: Συκοφαντίες ΣΥΡΙΖΑ. Λαμβάνω μόνο δύο μισθούς

Ο ΝΕΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΡΓΟΣ, ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ,ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΠΟΡΙΣΜΑ (EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Ο ΝΕΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΡΓΟΣ, ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ,ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΠΟΡΙΣΜΑ (EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Ο γεν. γραμματέας του ΥΠΟΙΚ, Γ. Μέργος, ο οποίος ξεσήκωσε το πανελλήνιο ζητώντας μείωση του κατώτατου μισθού, απάντησε στον Δ. Παπαδημούλη και ξεκαθάρισε ότι δεν παίρνει τρεις μισθούς

Το μισθό του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών και του εκπροσώπου του υπουργείου στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας λαμβάνει ο Γιώργος Μέργος , που με νέα του δήλωση σημειώνει ότι δεν λαμβάνει το μισθό από το Πανεπιστήμιο, δεδομένου ότι έχουν ανασταλεί τα καθηγητικά του καθήκοντα.

Στη δήλωσή του, ο κ. Μέργος αναφέρει:

ADVERTISING

"Για δεύτερη συνεχή ημέρα γίνομαι στόχος λαϊκίστικων και παραπλανητικών επιθέσεων.

Σήμερα, κάποιοι, και συγκεκριμένα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρης Παπαδημούλης ανακάλυψε ότι εισπράττω τρεις μισθούς, χρήζοντάς με έτσι με πολυθεσίτη.

Για την ενημέρωσή του, αλλά και όποιου ενδιαφερόμενου, από τις 17 Ιουλίου που ορίστηκα Γενικός Γραμματέας στο Υπουργείο Οικονομικών, δεν λαμβάνω το μισθό μου από το Πανεπιστήμιο, αφού υπάρχει αναστολή των καθηγητικών μου καθηκόντων.

Η μοναδική αμοιβή μου από τον Ιούλιο του 2012 είναι ο μισθός του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών και η αποζημίωση ως ο εκπρόσωπος του Υπουργείου στο γενικό συμβούλιο του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, όπως ο νόμος ορίζει, και όπως άλλωστε και ο προκάτοχός μου Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου ελάμβανε", ολοκληρώνει η ανακοίνωση.

Να σημειωθεί ότι ο ίδιος δήλωσε την Τρίτη το απόγευμα ότι ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα παραμένει πολύ υψηλός , γεγονός που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Λίγη ώρα αργότερα ακολούθησε και η εν μέρει αναδίπλωσή του , χωρίς ωστόσο αυτό, να καθησυχάσει την αξιωματική αντιπολίτευση.

SHARE:

24Media Network