Μετατίθεται για δύο μήνες η μετακόμιση της ΝΔ στο Μοσχάτο

Στιγμιότυπο από τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, στην λεωφ. Συγγρού στην Αθήνα, την Τετάρτη 13 Οκτωρίου 2015.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Στιγμιότυπο από τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, στην λεωφ. Συγγρού στην Αθήνα, την Τετάρτη 13 Οκτωρίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

«Γιαπί» το νέο κτίριο και στη Συγγρού αναζητούν ακόμα τις καλύτερες δυνατές λύσεις με χαμηλό κόστος

Μετατίθεται κατά ενάμιση με δύο μήνες η μετακόμιση της ΝΔ από τη Συγγρού στο Μοσχάτο, λόγω οικονομικής στενότητας. Ο αρχικός σχεδιασμός του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη μετεγκατάσταση των κεντρικών γραφείων του κόμματος σε μικρότερο χώρο με κατά πολύ χαμηλότερο ενοίκιο και λειτουργικά έξοδα αναπροσαρμόζεται.

Έτσι αντί του Πάσχα που υπολογιζόταν αρχικά η μετακόμιση μετατίθεται για τα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου. Ο λόγος είναι πως το νέο κτίριο στο Μοσχάτο θέλει αρκετή δουλειά για την ανακαίνισή του, πράγμα που συνεπάγεται έξοδα που αυτή τη στιγμή η ΝΔ δεν διαθέτει τους σχετικούς πόρους. Το αποτέλεσμα είναι το νέο κτίριο που αναμένεται να στεγάσει τα κεντρικά γραφεία της αξιωματικής αντιπολίτευσης να είναι ακόμα «γιαπί» και οι συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη να τρέχουν ακόμα για να βρουν τις χαμηλότερες προσφορές για την επισκευή του.

Από ότι φαίνεται η ΝΔ έχει μια έφεση στη δυστοκία εξεύρεσης νέων χώρων για την κάλυψη των αναγκών της. Σχετικό πρόβλημα είχε αντιμετωπίσει και για να βρει το χώρο διεξαγωγής του 10ου συνεδρίου καθώς στην πρώτη φάση αναζήτησης το Μάρτιο οι χώροι που θεωρούνταν κατάλληλοι για τη χωρητικότητά τους και τις υποδομές που διέθεταν δεν μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν. Η αιτία ήταν το γεγονός ότι εκείνη την περίοδο μετατράπηκαν σε προσφυγικούς καταυλισμούς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η ΝΔ μετακομίζει στο Μοσχάτο. Από 95.000 ευρώ ενοίκιο, θα πληρώνει 9.800

SHARE:

24Media Network