Μετράνε τους υπαλλήλους που στηρίζουν τις ΚΟ και τους συγκρίνουν με της ΝΔ

ΑΘΗΝΑ-Συνεδριάζει η πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.(Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-Συνεδριάζει η πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.(Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) EUROKINISSI

Αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν στη Συγγρού να αμφισβητεί το ηθικό πλεονέκτημα του κυβερνώντος κόμματο φαίνεται πως είναι στην Κουμουνδούρου, καθώς αντιπαραβάλλουν πόσοι επιστημονικοί συνεργάτες, μετακλητοί και αποσπασμένοι υπάλληλοι υπηρετούν στα δύο κόμματα στη Βουλή. Δείτε πόσοι είναι

Συνέχεια στην κόντρα με τη Νέα Δημοκρατία περί ηθικού πλεονεκτήματος δίνει το προεδρείο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ περνώντας στην αντεπίθεση: Μέτρησε και συγκρίνει πόσοι υπάλληλοι υποστηρίζουν τις κοινοβουλευτικές ομάδες των δύο κομμάτων, θέλοντας να διαμηνύσει έτσι εμμέσως ότι η αξιωματική αντιπολίτευση “δε δικαιούται δια να ομιλεί”.

Συγκεκριμένα το προεδρείο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Όπως επανειλημμένα έχουμε τονίσει οι μετακλητοί υπάλληλοι, οι επιστημονικοί συνεργάτες, οι αποσπασμένοι υπάλληλοι είναι απαραίτητοι για την εύρυθμη λειτουργία όλων των εργασιών που πρέπει να υποστηριχθούν από το Κοινοβούλιο.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν χυθεί τόνοι μελάνι, έχει καταναλωθεί άπειρος διαδικτυακός χώρος, τηλεοπτικός και ραδιοφωνικός χρόνος σχετικά με το ζήτημα των μετακλητών υπαλλήλων. Επειδή ενίοτε μπερδεύεται η είδηση με την πληροφορία και την παραπληροφόρηση, εκτιμούμε ότι έχει αξία η κοινή γνώμη και οι πολίτες να γνωρίζουν ότι για τη στήριξη της δουλειάς της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, που αριθμεί 144 βουλευτές, απασχολούνται 8 μετακλητοί υπάλληλοι και 9 ιδιωτικού δικαίου - μόνιμοι υπάλληλοι της Βουλής, σύνολο 17. Για την στήριξη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ που αριθμεί 75 βουλευτές απασχολούνται 12 μετακλητοί και 23 μόνιμοι υπάλληλοι Βουλής, 15 Ιδιωτικού δικαίου και 3 αποσπασμένοι, σύνολο 53.

Συνοψίζουμε, εκεί που ο ΣΥΡΙΖΑ απασχολεί 17 υπαλλήλους για την υποστήριξη 144 βουλευτών, η ΝΔ απασχολεί 53 υπαλλήλους για την στήριξη 75 βουλευτών.

Αν η ΝΔ ως αξιωματική αντιπολίτευση χρειάζεται 53 υπαλλήλους πόσους άραγε θα χρειαζόταν ως κυβέρνηση; Αυτή είναι η λογική και η νοοτροπία των κίτρινων εντύπων, ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα χωρίς στοιχεία και στοχοποιούν πρόσωπα.

Δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά η ΝΔ που έστησε, υπηρέτησε το πελατειακό κράτος και την κατασπατάληση δημόσιων πόρων.”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE: