Μιχαλολιάκος: "Η Κωνσταντινούπολη είναι και θα είναι ελληνική"

Στιγμιότυπο από την συγκέντρωση και πορεία της Χρυσής Αυγής από την πλατεία Μητροπόλεως στο Σύνταγμα, με αφορμή την επέτειο για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης, Τρίτη 29 Μαΐου 2012. EUROKINISSI // ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
Ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος στο Σύνταγμα EUROKINISSI

Συγκέντρωση μελών της Χρυσής Αυγής στο Σύνταγμα με αφορμή την συμπλήρωση 559 ετών από την Άλωση της Κωνσταντινούπολης. Δείτε τι αναφέρει στην ιστοσελίδα της

Συγκέντρωση και πορεία από την πλατεία Μητροπόλεως με κατεύθυνση προς την πλατεία Συντάγματος πραγματοποίησαν μέλη της Χρυσής Αυγής με στόχο να τιμήσουν τη μνήμη του τελευταίου Βυζαντινού Αυτοκράτορα Κωνσταντίνου ΙΑ' Παλαιολόγου.

"Η εκδήλωση Τιμής στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και των Τελευταίων Υπερασπιστών της Βασιλεύουσας, ξεπέρασε κάθε προσδοκία και δείχνει ότι το Εθνικιστικό Κίνημα προχωρά ακάθεκτο. Περισσότεροι από 5.000 Εθνικιστές πορεύτηκαν μετά το πέρας των ομιλιών στην πλατεία Μητροπόλεως προς τον Άγνωστο Στρατιώτη", αναφέρει η Χρυσή Αυγή στην ιστοσελίδα της με αφορμή την συμπλήρωση 559 ετών από την Άλωση της Κωνσταντινούπολης.

"Εκεί οι Εθνικιστές βρέθηκαν αντιμέτωποι με αστυνομικές δυνάμεις καθώς με αστείες δικαιολογίες δεν επετράπη η κατάθεση στεφάνου. Ο σκοπός τους προφανής... Ας καταλάβουν όμως κάποια στιγμή ότι είμαστε Πολιτικοί Στρατιώτες μιας Μεγάλης Ιδέας. Έχουμε Ηγεσία και είμαστε πειθαρχημένοι, οι Εθνικιστές δεν θα γίνουν ποτέ όχλος... Η απάντηση του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστού Νικόλαου Μιχαλολιάκου ήταν λακωνική αλλά καίρια: "Δεν θα καταθέσουμε το στεφάνι εδώ... Όχι γιατί δεν μπορούμε, αλλά γιατί είμαστε πειθαρχημένοι|. Σε δηλώσεις του επίσης προς τηλεοπτικούς σταθμούς είπε: "Είμαστε εδώ για να τιμήσουμε τον αυτοκράτορα Κωνσταντίνο Παλαιολόγο. Για εμάς η Κωνσταντινούπολη είναι και θα είναι ελληνική", συμπληρώνει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η 559η επέτειος από την άλωση της Κωνσταντινούπολης

SHARE:

24Media Network