Μήνυμα Σαμαρά: Να κλείσει τώρα η συμφωνία. Η αγορά δεν αντέχει άλλο

Μήνυμα Σαμαρά: Να κλείσει τώρα η συμφωνία. Η αγορά δεν αντέχει άλλο

"Η συμφωνία με τους εταίρους πρέπει να κλείσει τώρα", δήλωσε από την Πύλο ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς. "Κάθε άλλη καθυστέρηση θα λέγεται μαρτύριο ασφυξίας", τόνισε μεταξύ άλλων

Μήνυμα να κλείσει η συμφωνία με τους εταίρους τώρα έστειλε ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρόεδρος της ΝΔ σε δηλώσεις του από την Πύλο Μεσσηνίας τόνισε ότι η αγορά δεν αντέχει άλλο και πρέπει η συμφωνία να κλείσει τώρα.

"Κάθε άλλη καθυστέρηση δεν λέγεται διαπραγμάτευση, λέγεται μαρτύριο ασφυξίας. Πρέπει η συμφωνία τώρα να κλείσει", τόνισε ο κ. Σαμαράς.

Η απάντηση της Κυβέρνησης

"Μαρτύριο ασφυξίας περνάει η αγορά εδώ και χρόνια. Ο κ. Σαμαράς το συνειδητοποίησε, τώρα, που νομοθετήθηκε η πιο σημαντική ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών των τελευταίων ετών, δίνοντας ανάσα σε χιλιάδες φυσικά και νομικά πρόσωπα. Κάτι που ο ίδιος ο κ. Σαμαράς δεν τόλμησε να κάνει όσο κυβερνούσε" αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης στην απάντησή του στην δήλωση του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

"Το πραγματικό ερώτημα όμως είναι τι παροτρύνει ο κ. Σαμαράς την κυβέρνηση να αποδεχθεί για να κλείσει η συμφωνία. Μειώσεις συντάξεων; Κατάργηση των επικουρικών; Αύξηση ορίου ομαδικών απολύσεων; Αυξήσεις στο Φ.Π.Α.; Ξεπούλημα δημοσίου πλούτου; Γιατί μια τέτοια συμφωνία δεν πρόκειται να υπογράψει η κυβέρνηση" καταλήγει στην απάντησή του ο κ. Σακελλαρίδης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αντώνης Σαμαράς, Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network