Μήνυση Γεωργιάδη κατά Πολάκη για τις λίστες ΚΕΕΛΠΝΟ

Μήνυση Γεωργιάδη κατά Πολάκη για τις λίστες ΚΕΕΛΠΝΟ
Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης "Ενιαίο Σύστημα Κοινωνικής Ασφάλειας - Μεταρρύθμιση ασφαλιστικού-συνταξιοδοτικού συστήματος - Ρυθμίσεις φορολογίας εισοδήματος και τυχερών παιγνίων" στην κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Κοινωνικών Υποθέσεων και Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής την Μεγάλη Δευτέρα 25 Απριλίου 2016. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) Eurokinissi

Τι καταγγέλλει η Αξιωματική Αντιπολίτευση με τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας

Μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατέθεσαν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης και ο αρμόδιος Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Κώστας Τζαβάρας, κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, για την υπόθεση του διαγωνισμού του ΚΕΕΛΠΝΟ.

“Πριν λίγο με τον αρμόδιο Τομεάρχη Δικαιοσύνης καταθέσαμε στην Εισαγγελέα του ΑΠ,μηνυτήρια αναφορά για τον κ.Πολάκη και κατά παντός υπευθύνου”, έγραψε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, στο Twitter.

Στη μηνυτήρια αναφορά ο πρώην υπουργός Υγείας και ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ καταγγέλλουν την τέλεση κακουργηματικών πράξεων του άρθρου 22 παρ. 4,6 του Ν.2472 που αφορά στην παράνομη επεξεργασία αρχείων και την παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων από άτομα που δεν έχουν το συγκεκριμένο δικαίωμα, όπως ο κ. Πολάκης, με σκοπό να ωφελήσουν ή να βλάψουν κάποιον τρίτο.

Ακόμη, καταγγέλλουν παράβαση καθήκοντος μετά την απόφαση Πολάκη να καταργήσει το Δ.Σ. του ΚΕΕΛΠΝΟ, ενώ όφειλε να περιμένει την ολοκλήρωση της θητείας του τον Μάρτιο του 2017.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα