'Μισογεμάτο το ποτήρι' για PODEMOS κατά τη Ράνια Σβίγκου

Ο προέδρος του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Αλέξης Τσίπρας στην εκδήλωση με θέμα «Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ/EKM για ένα πλαίσιο ριζοσπαστικών ανατροπών στην ενημέρωση», την Δευτέρα 17 Μαΐου 2013, στο σινέ Κεραμεικός.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Ο προέδρος του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Αλέξης Τσίπρας στην εκδήλωση με θέμα «Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ/EKM για ένα πλαίσιο ριζοσπαστικών ανατροπών στην ενημέρωση», την Δευτέρα 17 Μαΐου 2013, στο σινέ Κεραμεικός. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Πώς η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αποτιμά ιδιαίτερα θετικά την επίδοση των PODEMOS, παρά τα χαμηλότερα του αναμενομένου ποσοστά και την επέλαση του Μαριάνο Ραχόι που αύξησε σημαντικά την εκλογική του δύναμη

Με ένα σχόλιο "τόνωσης" των συντρόφων του ΣΥΡΙΖΑ στην Ισπανία, σχολίασε η εκπρόσωπος Τύπου Ράνια Σβίγκου, το αποτέλεσμα της κάλπης. Η κα. Σβίγγου σημείωσε πως η "ισπανική αριστερά έχει έρθει για να μείνει" και έκανε λόγο για γεγονότα που δεν είναι παρά μόνο η αρχή μιας "δύσκολης μάχης για αλλαγή της Ευρώπης".

Φυσικά την αισιόδοξη ματιά της εκπροσώπου του κυβερνώντος κόμματος δεν συμμερίζονται ούτε οι ίδιοι οι αριστεροί υποστηρικτές της πλατφόρμας της αριστεράς, αφού αυτή τη φορά οι PODEMOS κατέβηκαν μαζί με την "Ενωμένη Αριστερά" κάτι που δεν πρόσθεσε σε ψήφους, ενώ σε απόλυτους αριθμούς το κόμμα απώλεσε σχεδόν 140.000 ψήφους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σοσιαλιστές και Ciudadanos δεν υποστηρίζουν τον Ραχόι για την πρωθυπουργία

SHARE:

24Media Network