Μηταφίδης: Πήρα και εγώ 13η σύνταξη. Στοχοποίησαν τον Μπαλαούρα

Μηταφίδης: Πήρα και εγώ 13η σύνταξη. Στοχοποίησαν τον Μπαλαούρα

"Δεν στοχοποιήθηκε τυχαία ο Μάκης Μπαλαούρας" τονίζει ο κ. Μηταφίδης ο οποίος παραδέχτηκε ότι και ο ίδιος έλαβε 13η σύνταξη

"Όλοι οι συνταξιούχοι, ανεξαρτήτως εισοδηματικών κριτηρίων και αυτό είναι το λάθος, πήραν το έκτακτο αυτό επίδομα", τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, μιλώντας στο Κόκκινο ενώ ερωτηθείς σχετικά πότε το κατάλαβε είπε πως το κατάλαβε "όταν ανέκυψε το θέμα με τον κ. Μπαλαούρα διότι η βεβαίωση αποδοχών που παίρνουμε κάθε φορά από τη Βουλή δεν περιλαμβάνει το τμήμα της σύνταξής μας το οποίο κακώς κατά τη γνώμη μας έστω και αν είναι στα 4 κατοστάρικα, εξ ακολουθείται να δίνεται και στους βουλευτές".

"Υπάρχει μια πολύ μεγάλη σπέκουλα, αντιπερισπασμός, ας μας απαντήσουν για τα λεφτά που πήγαν στα νησιά της Καραϊβικής και δεν είναι και τα μόνα", είπε και σημείωσε πως εδώ είναι ένα ζήτημα αρχής που κατά τη γνώμη του έπρεπε αυτά τα ζητήματα να "τα είχαμε ζητήσει ήδη από την αρχή της διακυβέρνησης της χώρας".

Παράλληλα τονίζει πως "δεν στοχοποιήθηκε τυχαία ο Μάκης Μπαλαούρας, ο οποίος έχει περάσει τα πάνδεινα τον καιρός της Χούντας" και υποστηρίζει πως "επειδή το κριτήριο δεν είναι μόνο οικονομικό αλλά και ηθικό σε όσων τους λογαριασμούς μπήκε το βοήθημα φορτωνόμαστε και ιδιοτέλεια".

"Όσοι μας εγκαλούν για το λάθος που έγινε με την καταβολή στους λογαριασμούς μας του έκτακτου βοηθήματος που είναι λάθος της υπηρεσίας και θα επιστραφεί ας ψάξουν στις ίδιες τις γραμμές τους να βρουν πόσοι δικοί τους το πήραν χωρίς να βγάζουν μιλιά", προσέθεσε.

πηγή φωτογραφίας: sooc

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μπαλαούρας: Επέστρεψα αμέσως το επίδομα. Το πήραν και άλλοι εσφαλμένα

O Σύλλογος Υπαλλήλων ΤτΕ 'αδειάζει' τον Μπαλαούρα

SHARE:

24Media Network