Μητσοτάκης: Αν η κυβέρνηση κινηθεί στη σωστή κατεύθυνση, δε θα έχουμε πρόβλημα να τη στηρίξουμε

ÅêäÞëùóç ôïõ The Economist, "The World in 2016 Gala Dinner" ôçí ÐáñáóêåõÞ 29 Éáíïõáñßïõ 2016.
(EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)
ÅêäÞëùóç ôïõ The Economist, "The World in 2016 Gala Dinner" ôçí ÐáñáóêåõÞ 29 Éáíïõáñßïõ 2016. (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ) EUROKINISSI

Όποτε κι αν γίνουν εκλογές η ΝΔ θα είναι πρώτη, δήλωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά την κοπή της πίτας της κομματικής οργάνωσης των Βρυξελλών. Έκανε λόγο για εθνική γραμμή στο προσφυγικό

Αν η κυβέρνηση κινηθεί σε κάποια θέματα στην σωστή κατεύθυνση, τότε δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα να την στηρίξουμε, δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην κοπή της πίτας της κομματικής οργάνωσης των Βρυξελλών.
 

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι έστω και με καθυστέρηση η κυβέρνηση κινείται προς την σωστή κατεύθυνση στο προσφυγικό έχοντας εκπληρώσει τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει. Στο προσφυγικό, συνέχισε δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για διαμόρφωση εθνικής γραμμής, και πρόσθεσε:

"Δεν ξέρω αν θα αποδώσει γιατί και στην Ευρώπη αναπτύσσονται λαϊκιστικές φωνές και υπάρχουν χώρες που προσπαθούν να αποφύγουν τις ευθύνες τους".

Κλείνοντας ζήτησε από τα κομματικά στελέχη να είναι σε ετοιμότητα και εξήγησε: "Δεν ξέρω πότε θα γίνουν οι εκλογές, δεν εξαρτάται από εμάς, όμως όποτε κι αν γίνουν οι εκλογές, η ΝΔ θα τις κερδίσει. Ήδη υπάρχει αλλαγή του δημοσκοπικού χάρτη σε σχέση με την εικόνα που υπήρχε πριν από μερικούς μήνες".

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

SHARE:

24Media Network