Μητσοτάκης για Λάνθιμο: Στο έργο του καθρεφτίζεται η Ελλάδα της δημιουργίας και της προόδου

Διαβάζεται σε 1'
Κυριάκος Μητσοτάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης

Συγχαρητήρια στον Γιώργο Λάνθιμο για την επιτυχία των τεσσάρων Όσκαρ που απέσπασε η ταινία Poor Things έδωσε μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Χίλια μπράβο στον Γιώργο Λάνθιμο για τις 4 διακρίσεις που κατέκτησε στα φετινά Όσκαρ με την ταινία του “Poor Things”» ανέφερε σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συγχαίροντας τον Έλληνα σκηνοθέτη.

Ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε ότι «η ξεχωριστή ματιά και η μοναδική αφηγηματική του δεινότητα δεν καθήλωσαν, απλώς, τους φίλους του κινηματογράφου σε όλο τον κόσμο. Αλλά γέμισαν με υπερηφάνεια όλες και όλους μας». Κι ο πρωθυπουργός κατέληξε:

«Στο πρόσωπο και στο έργο του Γιώργου καθρεφτίζεται η Ελλάδα της διαρκούς αναζήτησης, της δημιουργίας και της προόδου. Εύχομαι αυτά τα σπουδαία βραβεία να είναι μόνο ένας από τους πολλούς ακόμη σταθμούς του προς την κορυφή της 7ης Τέχνης. Και το καλλιτεχνικό του όραμα να εμπνέει όλο και περισσότερο, όλο και περισσότερους. Συγχαρητήρια και πάλι».

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα