Μητσοτάκης για πιλότους Canadair: “Έδωσαν τη ζωή τους, σώζοντας ζωές”

Μητσοτάκης για πιλότους Canadair: “Έδωσαν τη ζωή τους, σώζοντας ζωές”
Κυριάκος Μητσοτάκης Eurokinissi

Τη θλίψη του και τα συλλυπητήρια στις οικογένειες των πιλότων που έχασαν τη ζωή τους κατά τη συντριβή του Canadair στην Κάρυστο, εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δήλωση για την απώλεια των δύο πιλότων του Canadair που συνετρίβη κατά τη διάρκεια επιχείρησης κατάσβεσης της φωτιάς στην Κάρυστο, πραγματοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από το Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων.

“Οι Έλληνες θρηνούμε, σήμερα, τον τραγικό χαμό των πιλότων μας. Έδωσαν τη ζωή τους, σώζοντας ζωές. Αποδεικνύοντας πόσο ριψοκίνδυνες είναι οι καθημερινές αποστολές τους στην κατάσβεση των πυρκαγιών. Αλλά και πόσο μεγάλη είναι η αυταπάρνηση των μαχητών της πρώτης γραμμής.

Η Πολιτεία στέκεται με σεβασμό στο πλευρό των οικογενειών των δύο ηρώων. Είναι δύο παιδιά, δύο αδέλφια όλων μας. Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν το εθνικό πένθος για την απώλειά τους.

Σφίγγουμε, λοιπόν, τα δόντια και μετατρέπουμε τη σιωπή μας σε δύναμη. Στη μνήμη τους, συνεχίζουμε τον πόλεμο με τις καταστροφικές δυνάμεις της φύσης”, αναφέρει στη δήλωσή του ο πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα