Μητσοτάκης για το μνημόνιο συνεργασίας με το ΙΣΝ: Το ελληνικό κράτος αποκτά πλέον έναν πολύτιμο αρωγό

O Προέδρος της ΝΔ
O Προέδρος της ΝΔ EUROKINISSI

Το σχόλιο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας για το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του κράτους και του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

Πραγματικό ευτύχημα για τη χώρα χαρακτήρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το γεγονός ότι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος «συνεχίζει την παράδοση των μεγάλων Ελλήνων ευεργετών οι οποίοι με τη δράση και την προσφορά τους σφράγισαν την εποχή τους και ωφέλησαν τον τόπο μας».

Σε δήλωσή του με αφορμή το μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και του Κράτους ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως το Ελληνικό Κράτος αποκτά πλέον έναν πολύτιμο αρωγό στην προσπάθεια να αναβαθμιστούν οι υποδομές δημόσιας υγείας σε πολλές περιοχές της χώρας.

Όπως είπε «με τις δράσεις του στους τομείς του πολιτισμού, της παιδείας, της πρόνοιας, και, τώρα, και της Υγείας, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος έχει καταγραφεί πλέον στη συνείδηση των Ελλήνων ως ένας οργανισμός με ανεκτίμητη προσφορά και κοινωνικό έργο στην πατρίδα μας. Με τη σημερινή υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας για την Υγεία, θέλω και προσωπικά να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Ιδρύματος Νιάρχος, κ. Ανδρέα Δρακόπουλο, για τη μεγάλη του δωρεά και εύχομαι ειλικρινά η σπάνια αυτή πρωτοβουλία του να βρει κι άλλους μιμητές. Δεν κάνω αυτήν την επισήμανση τυχαία. Θεωρώ ότι πολίτες με μεγάλη οικονομική επιφάνεια θα έπρεπε ήδη να πρωταγωνιστούν με ανάλογες πρωτοβουλίες στην εθνική προσπάθεια να σταθεί η χώρα ξανά στα πόδια της» κατέληξε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Παρουσία Τσίπρα η δωρεά 200εκ. ευρώ για την υγεία

Δωρέα 250 εκατ. για την υγεία από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

SHARE:

24Media Network