Μητσοτάκης για Βενιζέλο: “Αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν”

Μητσοτάκης για Βενιζέλο: “Αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν”
Κυριάκος Μητσοτάκης και Ευάγγελος Βενιζέλος intime

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επιχείρησε να εξευμενίσει τον κ. Βενιζέλο, μετά την σκληρή κριτική που του άσκησε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση των υποκλοπών.

Για τη θέση του Ευάγγελου Βενιζέλου στην υπόθεση των υποκλοπών ερωτήθηκε ο πρωθυπουργός κατά τη συνέντευξη τύπου στην 86η ΔΕΘ.

Στην απάντησή του, ο κ. Μητσοτάκης προσπάθησε να εξευμενίσει τον κ. Βενιζέλο. “Σέβομαι τον κ. Βενιζέλο αλλά δεν συμφωνώ πάντα μαζί του” δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης, εξηγώντας πως η ερμηνεία που έδωσε ο κ. Βενιζέλος για τη δυνατότητα παρακολούθησης πολιτικών “δεν τον βρίσκει σύμφωνο”.

“Αλλά αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν” είπε στη συνέχεια ο πρωθυπουργός ενώ στη συνέχεια σημείωσε ότι ο κ. Βενιζέλος “είναι ένας από τους δέκα που κρεμάστηκαν στα μανταλάκια από τον ΣΥΡΙΖΑ στη σκευωρία Novartis”.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος άσκησε σκληρή και τεκμηριωμένη κριτική στον πρωθυπουργό και στην κυβέρνηση για το θέμα των υποκλοπών, με την παρέμβασή του στην οποία ανέφερε πως ο κ. Μητσοτάκης “πρέπει να σέβεται τους στοιχειώδεις κανόνες ερμηνείας του Συντάγματος”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα